Φλωρινιώτης για Δημητρίου: Την είδα άβαφη στην κηδεία του Ψάλτη και δεν την γνώρισα – ΒΙΝΤΕΟ

Κατά της Άντζελας Δημητρίου ξέσπασε ο Γιάννης Φλωρινιώτης για τη συνεργασία τους που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ. Μιλώντας στο OPEN είπε ότι “την κ. Δημητρίου την συμπαθούσα πάρα πολύ, αλλά δεν μου φέρθηκε σωστά στην τελευταία συνεργασία που πήγαμε να κάνουμε”. Όπως τόνισε ο κ. Φλωρινιώτης “Βρεθήκαμε τις προάλλες στη Θεσσαλονίκη και λέει: ‘’Αρχίζουμε σε ένα μαγαζί και θέλουμε άλλον έναν τραγουδιστή, γιατί το αφεντικό πιστεύει ότι εγώ κι ο τραγουδιστής που θα τραγουδήσουμε, δεν θα γεμίσουμε το μαγαζί. Οπότε να ‘ρθεις εσύ’’. Όπως περιέγραψε “γυρίζω Αθήνα και με παίρνουν τηλέφωνο από το μαγαζί. Ρωτάω εγώ: “Η Άντζελα σας είπε;” Και μου απαντούν “όχι η Άντζελα δεν μας είπε τίποτα”. Κλείνω ραντεβού, πηγαίνω στο μαγαζί, έρχεται και η Άντζελα. Της λέω “εσύ τους είπες;” και μου απαντά “όχι, το είχα ξεχάσει βρε Γιάννη”.

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης είπε ακόμη ότι “τελικά δεν συνεργαστήκαμε κι είπε: ‘’Να σου πω και κάτι φεύγω, δεν γουστάρω να δουλέψω με την οικογένεια Φλωρινιώτη’’. Και λέω: ‘’Δεν θες μία κυρά μου, δεν θέλω εκατό! Εσύ με κάλεσες στο μαγαζί;’’. Τελικά έτρεξαν οι επιχειρηματίες πίσω και λέω: ‘’Όχι, εγώ αν δουλέψω με αυτήν θα τσακωθώ, θα σκοτωθώ’’». Μάλιστα ο ίδιος περιέγραψε ότι από τότε έχουν ξανασυναντηθεί μία φορά: «Με είδε στην κηδεία του Ψάλτη και δεν την γνώρισα, ήταν άβαφη. Με χτυπάει στον ώμο και μου λέει: “Γιάννη, Γιάννη…”. Λέω: “Ποια είναι αυτή;…”».

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μεταξύ άλλων αποκάλυψε και την ηλικία του, λέγοντας χαρακτηριστικά “δεν κρύβω την ηλικία μου. Είμαι 73 και το λέω”.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ