Νίνα Λοτσάρη: Αποκάλυψε πώς είναι για εκείνη ο ιδανικός σύντροφος – Τι είπε για την προσωπική της ζωή

Η Νίνα Λοτσάρη διαθέτει εντυπωσιακή εμφάνιση, φλογερό ταμπεραμέντο και αδιαμφισβήτητο ταλέντο, είναι ιδιαίτερα θετικός και αισιόδοξος άνθρωπος.

“Αν είχα δεσμό με κάποιον, θα με βλέπατε έξω, γιατί θα ήμουν αγκαλιά και θα τον φιλούσα δημοσίως”, εξηγεί στη Realnews η Νίνα Λοτσάρη ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα έκρυβε ποτέ τον έρωτά της.

“Έχω ζωή, αλλά δεν είναι εύκολο για εμένα να πω ότι θα βάλω έναν άνθρωπο στο σπίτι μου από τη μία μέρα στην άλλη. Υπάρχουν και δύο παιδιά και είναι δύσκολη διαδικασία αυτή. Η μεγάλη μου κόρη, η Νεφέλη, είναι 15 και η μικρή, η Ερωφίλη, 9”, εξηγεί η ερμηνεύτρια και performer.

Τα στάνταρ της για τον ιδανικό άνδρα παραμένουν συγκεκριμένα. “Είναι αυτός που θα σκέφτεται για εμένα πριν από εμένα”, λέει και συμπληρώνει: “Δεν με ένοιαζε ποτέ η εμφάνιση. Εμένα με νοιάζει η εγκεφαλική χημεία, να ακονίζει ο ένας τα εγκεφαλικά κύτταρα του άλλου. Εκεί γοητεύομαι εγώ. Με αυτό που ‘κατοικεί’ μέσα στο κεφάλι του και όχι αυτό που βλέπουμε από έξω. Καλά, δεν είπαμε να είναι Κουασιμόδος. Απλά ένας γοητευτικός άνδρας, που όμως να έχει τα παραπάνω στοιχεία”.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ