Πάνος Κιάμος: Αντλώ δύναμη από την προσευχή

Ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων του σε κέντρο της παραλιακής ανέφερε ότι “ο κόσμος έχει ανάγκη να βγει και να διασκεδάσει. Είμαι επιφυλακτικός και έχω ένα άγχος για το πώς θα λειτουργήσει όλο αυτό στη διασκέδαση, ειδικά τις πρώτες βραδιές που θα έρθω σε επαφή με τον κόσμο. Θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να περάσει ο κόσμος καλά, γιατί το δυνατό μας κομμάτι είναι η διασκέδαση”.

“Αντλώ δύναμη από την προσευχή που κάνω κάθε βράδυ πριν κλείσω τα μάτια μου και κάνω τον σταυρό μου κάθε πρωί που ξυπνάω. Στην καραντίνα δεν τα κατάφερα να κοινωνήσω γιατί είχα απαγορευτεί. Αυτό το Πάσχα ήταν πολύ παράξενο και ποτέ δεν θυμάμαι τον εαυτό μου Μεγάλη Εβδομάδα να μην καταφέρω να ανάψω ένα κερί. Μου στοίχισε πολύ”, σημείωσε ο γνωστός τραγουδιστής μιλώντας στο Secret.

Σχετικά με την απόφαση της Χάρις Αλεξίου να αποχωρήσει οριστικά από το τραγούδι ο Πάνος Κιάμος ανέφερε: “Για όλους εμάς, της νεότερης γενιάς τραγουδιστών, η Χάρις Αλεξίου είναι σημείο αναφοράς. Για το ήθος της ως ερμηνεύτρια και για το έργο της. Θέλει πολύ θάρρος για να πάρεις μία τέτοια απόφαση και μεγαλείο ψυχής. Δείχνει ακόμα μία φορά ότι είναι μία ολοκληρωμένη προσωπικότητα και δικαιώνει όσους τη θαυμάζαμε ως έναν από τους θεμέλιους βράχους της νεότερης ελληνικής λαϊκής μουσικής. Της αξίζει το χειροκρότημα. Είναι τόσο μεγάλο το ρεπερτόριό της, που δεν θα φύγει ποτέ. Η φωνή δεν είναι ένα όργανο που μπαίνει σε μια πρίζα. Είναι ένα ζωντανό όργανο και κουράζεται, πόσω μάλλον αν έχει περάσει δύσκολες καταστάσεις”.

Πηγή πληροφοριών: Secret

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ