Νέο “χτύπημα” του Forbes στην οικογένεια Καρντάσιαν: Η Κιμ δεν είναι δισεκατομμυριούχος

Μετά την Κάιλι Τζένερ το Forbes “γκρεμίζει” από το βάθρο του ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Καρντάσιαν – Τζένερ και συγκεκριμένα την Κιμ Καρντάσιαν. Όπως αναφέρει το επιχειρηματικό περιοδικό “η Κιμ Καρντάσιαν υπερβάλλει και δεν είναι δισεκατομμυριούχος”.

Πριν από λίγες ημέρες, ο σύζυγός της, Αμερικανός ράπερ, Κάνιε Γουέστ έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα στη σύζυγό του επειδή έγινε «δισεκατομμυριούχος» όταν εκείνη ανακοίνωσε ότι πούλησε το 20% της εταιρείας της, KKW Beauty cosmetics στον όμιλο Coty έναντι 200 εκατ. δολαρίων. Παρά τους ισχυρισμούς του ράπερ, το Forbes εκτιμά ότι η συμφωνία εξακολουθεί να διαμορφώνει τη συνολική αξία της περιουσίας της Κιμ Καρντάσιαν σε περίπου 900 εκατ. δολάρια. Η επιχειρηματίας κατέχει τώρα ένα μερίδιο 72% της εταιρείας καλλυντικών, αλλά το Forbes ισχυρίζεται ότι το 8% που ανήκει στη μητέρα της Καρντάσιαν, Κρις Τζένερ, την εμποδίζει να γίνει δισεκατομμυριούχος.

Τον Μάιο, το Forbes δημοσίευσε ότι η Κάιλι Τζένερ ότι έδειξε «φορολογικές δηλώσεις που πιθανότατα είναι πλαστές» σε μια προσπάθεια να πείσει ότι είναι δισεκατομμυριούχος. Οι δικηγόροι της Κάιλι Τζένερ απάντησαν σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, απαιτώντας ανάκληση και κατακεραύνωσαν το περιοδικό για τα «εξοργιστικά ψέματα» του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ