Ηθοποιός πήρε κιλά λόγω… Πετρετζίκη: Δεν υπήρχε συνταγή του που δεν έκανα, μόνο τον ίδιο δεν έφαγα

Ο Τάκης Ζαχαράτος αποκάλυψε ότι την περίοδο της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού πήρε έξι κιλά καθώς μαγείρευε και έτρωγε συνεχώς.

Ερωτηθείς πώς βίωσε τον εγκλεισμό με τα αναγκαία πε­ριοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας απάντησε: “Έκατσα και έγραψα ένα μυθιστόρημα, που το είχα καιρό στο κεφάλι μου, για να μην τρελαθώ. Είχα καθημερινά το πρόγραμμα μου, από ένα σημείο και μετά, γιατί στην αρχή έπεσε… μασά… από το αλμυρό στο γλυκό και το αντίστροφο. Πήρα έξι κιλά στον κορονοϊό. Δεν υπήρχε συνταγή του Πετρετζίκη που να μην την κάνω, μόνο τον ίδιο δεν έφαγα. Δεν ξέρω τι είχα πάθει”.

“Μαγειρεύω πάρα πολύ, «το έχω» με τη μαγειρική, αλλά έπαιρνα και ντελίβερι. Είχα τιγκάρει το ψυγείο, με είχε πιάσει αυτό της… κατοχικής συμπεθέρας, αλλά μόλις είδα το μάγουλο μου να εμφανίζεται… ΟΚ… δεν με ένοιαζε, γιατί δεν υπήρχε λόγος, το ευχαριστήθηκα, είπα ότι θα πα­χύνω και θα τα χάσω. Όταν «έσκασε» η πρόταση για το θέατρο Άλσος, άρχισε η δίαιτα, η σωστή διατροφή δηλαδή, και η γυμναστική. Έτσι έχασα τα έξι κιλά μέσα σε δύο μήνες, ενώ θέλω να χάσω άλλα τρία κιλά και θα είμαι μια χαρά”, πρόσθεσε ο Τάκης Ζαχαράτος.

Πηγή πληροφοριών: Λοιπόν

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ