Μπέσσυ Γιαννοπούλου: Τροχαίο ατύχημα για τη θεατρική παραγωγό – Τραυματίστηκε ο γιος της

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η γνωστή θεατρική παραγωγός Μπέσσυ Γιαννοπούλου έπειτα από τροχαίο που είχε το βράδυ της Δευτέρας.

“Οδηγούσα στη λεωφόρο Τατοΐου, στην Κηφισιά, έχοντας στο αμάξι τον γιο μου και τη νονά του. Ξαφνικά, είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει το αντίθετο ρεύμα και να έρχεται προς τα πάνω μου. Δεν ήξερα τι να κάνω. Ελάττωσα ταχύτητα και το αυτοκίνητο με χτύπησε πλαγιομετωπικά. Ο γιος μου τραυματίστηκε στο κεφάλι του και στο προσκέφαλο από την πρόσκρουση, γέμισε αίματα, εγώ χτύπησα στη μέση μου και στο πόδι μου, ενώ η νονά του δεν τραυματίστηκε. Εάν δεν είχα μειώσει ταχύτητα, θα είχαμε σκοτωθεί”, είπε η Μπέσσυ Γιαννοπούλου μιλώντας στην Espresso.

Ο 13χρονος γιος της θεατρικής παραγωγού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί διέγνωσαν κάκωση στο κεφάλι και πρόβλημα στην κόρη του ματιού του.

Η θεατρική παραγωγός καταγγέλλει την 27χρονη οδηγό του άλλου οχήματος για αδιαφορία. “Δεν βγήκε καν από το αυτοκίνητό της να μας ζητήσει μία συγγνώμη. Δεν ρώτησε καν αν μπορεί να βοηθήσει ή εάν θέλουμε λίγο νερό. Απορώ με την απανθρωπιά και την αδιαφορία, τη στιγμή που ο γιος μου ήταν αιμόφυρτος και σοκαρισμένος. Έπειτα από λίγο ήρθαν και οι γονείς της και αντιμετωπίσαμε την ίδια αδιαφορία και από εκείνους. Πραγματικά απορώ με την απανθρωπιά ορισμένων”, σημείωσε.

Πηγή πληροφοριών: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ