Μάιλι Σάιρους: Είμαι «καθαρή» εδώ και έξι μήνες

Στο περιοδικό Variety μίλησε η Μάιρι Σαϊρους και εξομολογήθηκε πως εδώ και έξι μήνες είναι “καθαρή” από ναρκωτικά και αλκοόλ.

«Είμαι καθαρή τους τελευταίους έξι μήνες. Στην αρχή απείχα από το αλκοόλ λόγω της εγχείρησης. Τελευταία σκεφτόμουν πολύ τη μητέρα μου η οποία είναι υιοθετημένη και έχω κληρονομήσει μερικά από τα συναισθήματα που είχε. Όπως της εγκατάλειψης. Ήθελα να αποδείξω ότι μπορείς να είσαι αποδεκτός από το περιβάλλον σου και πολύτιμος, παρά την υιοθεσία» παραδέχθηκε η ίδια.

«Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν 3 ετών, οπότε ο μπαμπάς μου μεγάλωσε μόνος του» συνέχισε. «Έψαξα πολύ το παρελθόν της οικογένειας μου. Έχω ένα πολύ βαρύ οικογενειακό ιστορικό, το οποίο είχε πολλές προκλήσεις εθισμού και ψυχικής υγείας. Όσο το έψαχνα τόσο αναρωτιόμουν “γιατί είμαι έτσι;”. Κατανοώντας το παρελθόν, καταλαβαίνουμε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Νομίζω ότι η διαδικασία είναι λυτρωτική» είπε σχετικά με τις συνεδρίες θεραπείας και την απόφασή της για απεξάρτηση.

Ωστόσο, δεν ήταν πολλοί φίλοι της που την υποστήριξαν: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί ειδικά όταν είσαι νέος, κινδυνεύεις να σου κολλήσουν την ταμπέλα της ξενέρωτης. Μπορείς να μου προσάψεις πάρα πολλά, αλλά όχι ότι δεν είμαι κεφάτη (…) Αυτό που μου δίνει χαρά είναι ότι σηκώνομαι από το κρεβάτι και νιώθω 100% έτοιμη κάθε φορά. Δεν θέλω να ξυπνάω και να είμαι μίζερη και γκρινιάρα. Θέλω να ξυπνάω πάντα έτοιμη για ζωή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ