Αθηνά Οικονομάκου: Τι είπε για το ενδεχόμενο δεύτερου παιδιού

Της Νίκης Κώτσου

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι μία από τις πιο πολυάσχολες Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία, εκτός της υποκριτικής, προνόησε πολύ νωρίς για περαιτέρω επενδύσεις στη ζωή της. Σε προτεραιότητα, ωστόσο, βρίσκεται πάντα η οικογένειά της και το μεγάλωμα της φυσικά. “Το δεύτερο παιδί δεν αργεί. Κάποια στιγμή θα γίνει, το πότε κανείς δεν ξέρει”, εκμυστηρεύεται στη Realnews η ηθοποιός της σειρά του Alpha ‘Έλα στη θέση μου’.

Αν και όλα πήγαν πίσω εξαιτίας του κορονοϊού, η ίδια δεν εφησυχάζει και περιμένει την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού για τη συνέχιση του σίριαλ, ενώ παράλληλα ασχολείται με τις νέες κολεξιόν κοσμημάτων και ενδυμάτων τα οποία επιμελείται. “Περιμένουμε να μας ενημερώσουν αν θα συνεχιστεί η σειρά και του χρόνου, για να κλείσουμε τη συμφωνία και να δούμε πότε, ποιοι και πώς θα συνεχίσουμε”, λέει η ηθοποιός.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην άριστη επιχειρηματική συνεργασία της με την Μαίρη Συνατσάκη. “Η ενασχόλησή μας με τα ρούχα κλείνει έναν χρόνο τον Ιούλιο και έχει πάει ανέλπιστα καλά, όπως και η συνεργασία μου με τη Μαίρη, έχουμε ταιριάξει άψογα και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη δουλειά”.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ