Megan Fox – Brian Austin Green: Το παρασκήνιο του χωρισμού του ζευγαριού

Ο Brian Austin Green και η Megan Fox έβαλαν τέλος στον γάμο τους και όπως αναφέρει η Page Six το περιβάλλον του ζευγαριού είναι εκνευρισμένο με την ηθοποιό καθώς είναι η δεύτερη φορά που επιλέγει να χωρίσει με τον πατέρα των παιδιών της. Πηγές αναφέρουν ότι το 2015, η ηθοποιός της ταινίας “Transformers”, παράτησε τον σταρ του “Beverly Hills, 90210” την περίοδο που ήταν σοβαρά άρρωστος και βρισκόταν καθηλωμένος στο κρεβάτι. Στη συνέχεια, αποφάσισε την επανασύνδεσή τους για να τον χωρίσει ξανά μόλις μερικά χρόνια μετά.

Ο Green αρρώστησε υποφέροντας από μια τρομακτική πάθηση στον εγκέφαλο τον Δεκέμβριο του 2014 και έμεινε στο κρεβάτι για περισσότερους από έξι μήνες. Η Fox έφυγε από το Λος Άντζελες για να συνεχίσει την καριέρα της στη Νέα Υόρκη την Άνοιξη του 2015.

Μόλις επέστρεψε, ήθελε να βάλει τέλος στον γάμο τους και υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Αύγουστο.

Το ζευγάρι προσπαθούσε να σώσει τη σχέση του από τα τέλη του 2019, όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός αλλά δεν τα κατάφεραν. “Θα την αγαπώ για πάντα” τόνισε ο 46χρονος ηθοποιός για την 34χρονη. “Ξέρω ότι και εκείνη θα με αγαπάει για πάντα και ξέρω ότι όσον αφορά την οικογένεια, χτίσαμε κάτι εκπληκτικό και πολύ ξεχωριστό” πρόσθεσε. Οι δύο ηθοποιοί σκοπεύουν να κάνουν μαζί διακοπές ως οικογένεια, προσπαθώντας να επικεντρωθούν στα παιδιά τους. H Fox και ο Green έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον 7χρονο Noah, τον 6χρονο Bodhi και των τριών ετών Journey. “Είναι χάλια όταν η ζωή αλλάζει και κάτι που έχει συνηθίσει, κάτι που κάνεις για 15 χρόνια, και προσπαθείς αλλά η αλλαγή έχει γίνει” σχολίασε. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 10 χρόνια, αλλά η σχέση τους είχε σκαμπανεβάσματα, με την Fox να κάνει αίτηση διαζυγίου το 2015. Το ζευγάρι τα ξαναβρήκε το επόμενο έτος και το 2016 ακυρώθηκε η αίτηση διαζυγίου. Αρκετά δημοσιεύματα θέλουν την 34χρονη να διατηρεί σχέση με γνωστό ράπερ, χωρίς να έχει επιβεβαιωθεί επισήμως.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ