Μοντέλο νίκησε τον κορονοϊό έπειτα από 74 ημέρες: Ήταν δύο μήνες κόλαση – ΦΩΤΟ

Με ανάρτησή της στο instagram η Μπιάνκα Ντομπρόιου, ρουμανικής καταγωγής που ζει εδώ και πολλά χρόνια στην Μπολόνια, ενημέρωσε ότι επιτέλους νίκησε τον κορονοϊό έπειτα από 74 ημέρες.

“74 ημέρες, δυόμισι μήνες κλειδωμένοι στο δωμάτιο, δυόμισι μήνες άγχους και άγχους, δυόμισι μήνες γιατρών, σταθερών δειγμάτων αίματος, επιχρίσματα, με αποτελέσματα που με έριχναν όλο και πιο κάτω κάθε μέρα. Έχουν περάσει δύο μήνες κόλασης, και ξέρω ότι δεν θα καταλάβουν όλοι, αλλά εγώ, που το έζησα προσωπικά, μπορώ να σας πω μόνο πώς πέρασαν δύο μήνες. Δύο μήνες που έμοιαζαν με χρόνια, δυόμισι μήνες άπειροι… Σήμερα μπορώ επίσης να πω ότι έχω νικήσει τον κορονοϊό, μπορώ να πω ότι τελικά κέρδισα. Περιμένω αυτήν την ημέρα για πολύ καιρό και ήταν μια τεράστια χαρά … σχεδόν με έκανε να νιώθω να επιστρέφω στην κανονική ζωή μετά από τόσο καιρό. Τελείωσε, τελικά τελείωσε” έγραψε στη σχετική ανάρτηση το 22χρονο μοντέλο.

Η Μπιάνκα ήταν ο ασθενής 1 στην Μπολόνια. Η περίπτωσή της προκάλεσε πολλά ερωτήματα καθώς παρέμενε θετική στον κορονοϊό για 75 ημέρες. Στις 9 Μαΐου ο γιατρός την ενημέρωσε ότι επιτέλους το δείγμα ήταν αρνητικό. Ήταν η πρώτη κάτοικος στην Μπολόνια που μολύνθηκε από τον ιό και νοσηλεύτηκε στο “Sant’Orsola” στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας. Βγήκε από το νοσοκομείο στις 5 Μαρτίου καθώς δεν έφερε πλέον συμπτώματα. Αλλά στις 18 Απριλίου της είπαν ότι τα αποτελέσματα έδειχναν ότι έχει κορονοϊό οπότε δεν είχε αναρρώσει ακόμη. Τώρα πρέπει να επιστρέψει στο νοσοκομείο για περαιτέρω αιματολογικές εξετάσεις: “Μου είπαν ότι πρέπει να καταλάβουν την περίπτωσή μου. Ήταν δύο μήνες κόλασης”.

Όσο για το πρώτο πράγμα που θα κάνει μετά την ανάρρωση; “Δεν αντέχω άλλο, έπειτα από δύο μήνες έφθασα στα όριά μου” είπε η Μπιάνκα στο Fanpage.it πριν από λίγες ημέρες.

Ο εφιάλτης της ξεκίνησε στις 27 Φεβρουαρίου όταν εμφάνισε τα πρώτα συμπτώματα: υψηλός πυρετός, βήχας, πόνος, πονοκέφαλος. Βγήκες θετική στον νέο κορονοϊό. “Κάποιοι μου είπαν ότι πρέπει να γίνω περιστατικό για εξέταση. Αρχικά νόμιζα ότι αφορούσε μόνο εμένα. Μετά είδα ότι υπήρχαν κι άλλες περιπτώσεις τόσο μακρόχρονης καραντίνας μέχρι να βγει διπλό αρνητικό αποτέλεσμα” σημείωσε η 22χρονη και πρόσθεσε ότι τώρα που ανάρρωσε “θα απολαύσω έναν ωραίο περίπατο”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ