Τζένιφερ Άνιστον: Η στιγμή που έμαθε ότι ο Μπραντ Πιτ την απατά με την Αντζελίνα Τζολί και η κατάρρευσή της

Χώρισαν τον Ιανουάριο του 2005. Ο Μπραντ Πιτ επέμεινε ότι δεν υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Οι φήμες οργίαζαν ότι ήδη η Αντζελίνα Τζολί τον είχε ξεμυαλίσει αφού γνωρίστηκαν στο κινηματογραφικό σετ του “Ο κ. και η κυρία Σμιθ”. Το νέο ερωτικό σκάνδαλο στο οποίο εμπλεκόταν η Αντζελίνα Τζολί, διάσημη αντροχωρίστρα -υπενθυμίζεται ότι περίπου με τον ίδιο τρόπο παντρεύτηκε και τον αρραβωνιασμένο Μπίλι Μπομπ Θόρτον- έκανε τον γύρο του κόσμου και η σταρ δεχόταν νέα φαρμακερά βέλη που διέλυε νέο γάμο.

Ο Μπραντ, ωστόσο, διαβεβαίωσε την Τζένιφερ ότι δεν τρέχει το παραμικρό με τη συμπρωταγωνίστριά του. Μάλιστα, εξέπληξαν τους πάντες όταν ενώ είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους Μπραντ και Τζένιφερ εμφανίστηκαν σε εστιατόρια πιασμένοι χεράκι χεράκι, φορώντας και οι δύο τις βέρες τους ενώ έμοιαζαν χαλαροί και άνετοι. Ακουγόταν ότι έδιναν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους. Πηγή είχε πει τότε στη Mirror: “Μπραντ και Τζένιφερ μπήκαν μέσα γελώντας και πιασμένοι χέρι χέρι. Εμοιαζαν τόσο ευτυχισμένοι. Ήταν πραγματικό σοκ. Ήταν λες και οι περασμένες εβδομάδες δεν είχαν υπάρξει. Στη διάρκεια του δείπνου δεν κρατιόταν ο ένας μακριά από τον άλλον”.Τότε πηγές ανέφεραν ότι είχαν αποταθεί σε σύμβουλο γάμου για να τους βοηθήσει και άλλοι έλεγαν ότι αποφάσισαν να δοκιμάσουν ξανά τα ραντεβού μήπως επανασυνδεθούν. Όλα όμως διαλύθηκαν για την Τζένιφερ, στις 29 Απριλίου 2005 όταν κυκλοφόρησαν φωτογραφίες του Μπραντ Πιτ να το παίζει ευτυχισμένη οικογένεια στην Κένυα με την Αντζελίνα Τζολί και τον υιοθετημένο γιο της Μάντοξ. Όλη η υφήλιος σοκαρίστηκε και μαζί και η Τζένιφερ Άνιστον, που εκείνη τη στιγμή έμαθε για τη σχέση του και αντιλήφθηκε το ψέμα του.

Είχε δηλώσει στο Vanity Fair: “Ο κόσμος σοκαρίστηκε και εγώ σοκαρίστηκα” και παραδέχτηκε ότι θύμωσε, πληγώθηκε και ντροπιάστηκε. Επιλέγοντας να πιστέψει τον σύζυγό της όταν αυτός επέμενε ότι δεν έτρεχε τίποτα, η Άνιστον κατέρρευσε και απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, αδυνατώντας να υπομείνει το μαρτύριο των δημοσιευμάτων για τον έρωτα του Μπραντ με την Αντζελίνα. Σχολιάζοντας τις επίμαχες φωτογραφίες από την Κένυα η Άνιστον είχε πει: “Δεν μπορώ να πω ότι ήταν η κορυφαία μου στιγμή στον χρόνο. Ποιος θα το έβλεπε και θα έλεγε “α τι γλυκό. Πρέπει να περνάνε ωραία”. Αλλά σκατά συμβαίνουν. Αστειεύεσαι και λες “ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό”. Το σκέφτομαι ότι για κάποιον λόγο συνέβη αυτό στη ζωή μου. Πρέπει να το πιστέψω αλλιώς είναι πολύ σκληρό. Είμαι μόνη; Ναι, Είμαι αναστατωμένη; Ναι. Είμαι μπερδεμένη; Ναι. Έχω τις μέρες που λυπάμαι τον εαυτό μου; Σίγουρα”.

Πηγή: Mirror

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ