MasterChef: Τι αποκάλυψε η Κατερίνα για τη σχέση της με τον Γιώργο -ΒΙΝΤΕΟ

Απάντηση στις φήμες για τη σχέση της με το Γιώργο Λασκαρίδη θέλησε να δώσει η πρώην παίκτρια του MasterChef, Κατερίνα Λένη. Μιλώντας το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή «στη Φωλιά των Κου Κου», η Κατερίνα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν υπήρχε καμία στιγμή στο παιχνίδι που να υπήρξε κάποιο άλλο συναίσθημα για τον Γιώργο πέραν αυτού που βλέπατε, της τρυφερής απέχθειας. Δεν υπήρχε τίποτα ερωτικό, τίποτα συναισθηματικό, τίποτα απολύτως. Τον Γιώργο δεν τον μισώ, απλά δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Δηλαδή, η ιδιοσυγκρασία του Γιώργου δεν ταιριάζει με τη δική μου».

«Εσείς βλέπετε δύο ώρες ένα επεισόδιο και βλέπετε συγκεκριμένα αποσπάσματα. Εμείς, όλα τα παιδιά, ζούσαμε 24 ώρες μέσα σε αυτό το σπίτι. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλο παρασκήνιο πίσω απ’ όλη αυτή την χρυσόσκονη που βλέπει ο τηλεθεατής. Άμα τη φυσήξεις, δεν ξέρω τι παραμένει. Με τον Γιώργο ήρθα πολλές φορές σε αντιπαράθεση μαζί του για πολλούς και διαφόρους λόγους. Ήρθα σε προσωπική σύγκρουση κάποια στιγμή με τον Γιώργο. Τις ημέρες αυτές είχαμε ρεπό, μείναμε στο σπίτι, και μου υπέδειξε την πόρτα του σπιτιού. “Άμα δεν σου αρέσει εδώ μέσα, εκεί είναι η πόρτα να την ανοίξεις και να σηκωθείς να φύγεις”, μου λέει. Κι εκεί του απάντησα εγώ ότι “δεν θα μου υποδείξεις εσύ που είναι η πόρτα και ο πρώτος που θα φύγεις θα είσαι εσύ και μετά εγώ” και όντως έτσι έγινε», πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Masterchef.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ