Βαλ Κίλμερ: Γιατί δεν ήθελε να παίξει στο “Top Gun” ούτε να βγει σε ραντεβού με την Σερ

Ο Βαλ Κίλμερ δεν ήθελε να βγει σε ραντεβού με την Σερ. Το 1981, ο μαθητής της σχολής Juilliard έτρωγε μόνος του σε ένα εστιατόριο στο Μανχάταν, όταν ένας φίλος του εμφανίστηκε και του είπε ότι υπάρχει κάποια που θέλει να τον γνωρίσει και ενδιαφέρεται ερωτικά για εκείνον. Τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν η Σερ, της οποίας η καριέρα τότε και η προσωπική ζωή βρίσκονταν στο προσκήνιο.

“Έβλεπα την Σερ σαν έναν λιγότερο γοητευτικό χαρακτήρα λόγω των όσων γράφονταν στα περιοδικά” γράφει ο 60χρονος ηθοποιός στα απομνημονεύματά του, “I’m Your Huckleberry: A Memoir” (Simon & Schuster). Το βιβλίο κυκλοφορεί την Πέμπτη. “Δεν ήθελα να την γνωρίσω, όχι επειδή ήμουν σνομπ, αλλά επειδή ήμουν σίγουρος ότι δεν είχαμε τίποτα κοινό”. Τελικά υπέκυψε και ανακάλυψε ότι τελικά η Σερ ήταν “το πιο αστείο άτομο που μπορεί να γνωρίσει κανείς”. Οι δυο τους είχαν σχέση για αρκετά χρόνια, αν και χώρισαν αρκετές φορές.

Η Σερ βέβαια δεν ήταν το μόνο πράγμα στο οποίο ο Κίλμερ αντιστάθηκε αρχικά. Όταν του ζητήθηκε να πάει σε μια οντισιόν για το “Top Gun” πάλι δεν ήθελε. “Δεν ήθελα να πάρω μέρος σε αυτό. Δεν με ενδιέφερε καθόλου αυτή η ταινία. Η ιστορία δεν είχε κανένα ενδιαφέρον. Δεν ήθελα τον ρόλο. Ο ατζέντης μου, που είχε και τον Τομ Κρουζ, στην ουσία μου έκανε βασανιστήρια για να με αναγκάσει να πάω σε μια συνάντηση με τον σκηνοθέτη Tony Scott λέγοντάς μου ότι είχε πάθει εμμονή μαζί μου” περιγράφει ο Κίλμερ. Τελικά η ταινία ήταν μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.Ο Κίλμερ προσπάθησε να “αποκωδικοποιήσει” τον χαρακτήρα που ενσάρκωσε και γιατί ο Iceman, ήταν κάθαρμα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ