Πώς βιώνει την καραντίνα η Μαρία Σολωμού – Τι της έχει λείψει περισσότερο – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στο «Live tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός, η οποία «μένει σπίτι» εξαιτίας του κορονοϊού μίλησε για την επικαιρότητα, για το πως βιώνει η ίδια την καθημερινότητά αλλά και τη σειρά «eggloveισμένες» που ετοίμασε μαζί με τις συναδέλφους της Μαρία Κωνσταντάκη, Κωνσταντίνα Θεοχάρη και Σύλβια Δεληκούρα. Την ιδέα για τη σειρά την έδωσαν φυσικά οι πρωτόγνωρες συνθήκες που διανύουμε και όπως εξήγησε το εγχείρημα στήθηκε μέσα σε δυο μόλις ημέρες και η καθεμία ηθοποιός τραβά μόνη της της σκηνές με τον κινητό της. «Είναι μία πάρα πολύ δύσκολη διαδικασία να κάνει ο καθένας μόνος του γύρισμα. Η κάθε μία τραβάει τις σκηνές με το κινητό της, δεν μπαίνει συνεργείο πουθενά. Πρώτα μαζευόμαστε και κάνουμε πρόβες όλοι μαζί και μετά η κάθε μία μιλάει στο κινητό της μόνη της», είπε χαρακτηριστικά.

Η Μαρία Σολωμού περνάει πολλές στιγμές με τον γιο της στο σπίτι, ο οποίος απολαμβάνει στα ύψη την καραντίνα, παίζοντας συνεχώς και μάλλον όχι διαβάζοντας, πράγμα που την τρελαίνει.

Αν και δεν έχει βαρεθεί την παραμονή στο σπίτι, της λείπει πολύ η επαφή με τους κοντινούς της ανθρώπους και η δυνατότητα να βγουν για ένα ποτό ενώ εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη ότι έχει πάρει ένα κιλό παρά το γεγονός ότι «έχει τρελαθεί στην γυμναστική».

Όσον αφορά την επιστροφή των Singles ως ριμέικ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες απάντησε πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει το κατάλληλο έδαφος αν και είναι ένα σενάριο που εξετάζουν στενά μαζί με τον δημιουργό, Γιώργο Φειδά.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ