Αλίκη Κατσαβού: Το μνημόσυνο του Κώστα Βουτσά τελέστηκε κανονικά απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί

Για τη δύσκολη περίοδο που βιώνει εξαιτίας της απώλειας του Κώστα Βουτσά, μίλησε η Αλίκη Κατσαβού. Μπορεί να έχουν περάσει σαράντα ημέρες από τον θάνατο του αιώνιου έφηβου, όμως, η χήρα του Κώστα Βουτσά προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απουσία του.

«Οφείλω να είμαι δυνατή για τον γιο μου. Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. Σαράντα μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού στην εκπομπή «Happy Day».

Με αφορμή το μνημόσυνο του αγαπημένου ηθοποιού, η Αλίκη Κατσαβού επισήμανε ότι εξαιτίας των μέτρων για τον κορονοϊό, έγινε χωρίς την παρουσία τους. «Το μνημόσυνο τελέστηκε από ιερέα κανονικά στο ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν. Βασικά, εγώ νιώθω ότι δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας η ιδέα, η αισθησή του, η παρουσία του, η αύρα του, η μνήμη του. Δεν θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ κι ο Φοίβος και όλα τα κορίτσια, όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε»,είπε η Αλίκη Κατσαβού.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ