Duffy: Περιγράφει λεπτομέρειες από τον εφιάλτη που έζησε

Για πρώτη φορά η Duffy μιλά λεπτομερώς για τον εφιάλτη που βίωσε με την απαγωγή και τον βιασμό. Η 35χρονη Ουαλή καλλιτέχνις είχε μιλήσει για το περιστατικό τον Φεβρουάριο και είχε πει ότι δεν θα μιλούσε ποτέ σε συνέντευξη για την περιπέτειά της. Αντίθετα, αποφάσισε να γράψει για την περιπέτειά της στο προσωπικό της site. Αναφέρεται λεπτομερώς στην περίοδο των τεσσάρων εβδομάδων κατά τις οποίες κατά τον εορτασμό των γενεθλίων της τη ναρκωσαν και στη συνέχεια την απήγαγαν, την οδήγησαν στο εξωτερικό που και τη βίασαν, ενώ στη συνέχεια την έφεραν σπίτι της οπου και κρατήθηκε αιχμάλωτη.”ηταν τα γενέθλιά μου, με νάρκωσαν σε ένα εστιατόριο, και μετά ήμουν ναρκωμενη επί τέσσερις εβδομάδες και με μετέφεραν σε ξένη χώρα” γράφει η Duffy στο μακροσκελές κείμενός της υπό τον τίτλο “Ο πέμπτος οίκος”.

Και συνεχίζει: “Δεν μπορώ να θυμηθώ να μπαίνω σε αεροπλάνο και να μπαινω στο πίσω μέρος ενός οχήματος. Με έβαλαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου και ο δράστης επέστρεψε και με βίασε. Θυμάμαι τον πόνο και την προσπάθειά μου να παραμείνω ξύπνια στο δωμάτιο αφού συνέβη. Ημουν κολλημένη μαζί του για άλλη μια μέρα. Δεν με κοίταζε, επρεπε να περπατάω πίσω του, ήμουν μεταξύ ξύπνιου και ύπνου. Θα μπορούσε να με είχε ξεφορτωθεί . Σκέφτηκα να τρέξω στη γειτονική πόλη ή χωριό ενώ κοιμόταν αλλά δεν είχα χρήματα και φοβόμουν ότι θα καλούσε την αστυνομία να με αναζητήσει και ίσως να με καταχωρούσε ως αγνοούμενο άτομο. Δεν ξέρω πώς είχα τη δύναμη να αντέξω τόσες μέρες, αισθανόμουν την παρουσία κάποιου που με βοήθησε να μείνω ζωντανή. Επέστρεψα μαζί του. Ήουν ήρεμη και όσο φυσιολογική θα μπορούσε να είναι κάποιος σε μια τέτοια κατάσταση και όταν επέστρεψα σπίτι, κάθισα και ήμουν ζαλισμένη σαν ζόμπι. Ήξερα ότι η ζωή μου ήταν σε άμεσο κίνδυνο, είχε ομολογήσει απρκάλυπτα ότι ήθελε να με σκοτώσει. Με κράτησε ναρκωμένη στο σπίτι μου για τέσσερις εβδομάδες. Δνε ξέρω αν με βίασε σ’ αυτό το διάστημα, απλώς θυμάμαι να συνέρχομαι στο αυτοκίνητο στην ξένη χώρα και τη διαφυγή τις επόμενες ημέρες. Δεν ξέρω γιατί δεν με νάρκωνε στο εξωτερικό. Πιστεύω ότι μου έδινε  ναρκωτικό από τη λίστα Α και δεν μπορούσε να ταξιδέψει με αυτό στις αποσκευές του”.

Ακολούθως, η Duffy, που το πλήρες όνομά της είναι Αϊμέ Αν Ντάφι, έει ότι δεν απευθύνθηκε στις αρχές γιατί ήταν πολύ φοβισμένη μήπως ο δράστης την εντόπιζε ξανά. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ