Γιώργος Σουξές: Οι αποκαλύψεις του Ενωμοτάρχη για τις Άγριες Μέλισσες – ΒΙΝΤΕΟ

Στο «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής, ο Ενωμοτάρχης από της «Άγριες Μέλισσες», Γιώργος Σουξές. Ο γνωστός ηθοποιός που «Μένει Σπίτι» μίλησε, μεταξύ άλλων, για το πως περνάει το χρόνο του τις ημέρες της καραντίνας, τι του έχει λείψει περισσότερο αλλά και για την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου από τη σειρά.

«Εμάς να δείτε πόσο μας λείπουν οι Άγριες Μέλισσες. Έχουμε πάθος με αυτή τη σειρά και έχουμε τρελαθεί όλοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σουξές.

«Είμαι πανευτυχής που βρίσκομαι στο σπίτι, κάνω διακοπές. Πρέπει όλοι να το λάβουμε ως ένα καινούριο ξεκίνημα στη ζωή μας», τόνισε ο Ενωμοτάρχης, ο οποίος επισήμανε ότι μέχρι σήμερα έχει χάσει 32 κιλά.

«Αυτό που μου λείπει περισσότερο πέρα από τα γυρίσματα μου λείπει η επαφή με τους πολύ κοντινούς μου ανθρώπους. Είναι ο έρωτας στα χρόνια του κορονοϊού», πρόσθεσε.

Ερωτηθείς για το αν αποχωρεί από τη σειρά ο Γιάννης Στάνκογλου, ο Γιώργος Σουξές απάντησε: «ο Γιάννης, όπως είπε και ο ίδιος, δεν θα είναι την επόμενη σεζόν. Νομίζω, ήρθε η ώρα του να… πληρώσει».

«Θα είμαι ευτυχισμένος αν δεν έχουμε πολλά θύματα. Συνειδητοποίησα ότι είμαστε τόσο μικροί μέσα στο σύμπαν που πρέπει στα πολύ μικρά να δίνουμε σημασία. Να είμαστε καλά, να βγούμε όλοι από τα σπίτια μας ζωντανοί, υγιείς και χαρούμενοι. Και να διαβάζετε ποίηση», είπε ο Γιώργος Σουξές και έκλεισε απαγγέλοντας ένα ποίημα του Καββαδία.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ