Γιάννης Μαρακάκης: Μου απαγόρευαν να βγω από το μαιευτήριο, έμεινα πέντε ημέρες μέσα – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένος στην εκπομπή «το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Μαρακάκης. Ο γνωστός δικηγόρος που πριν από λίγες ημέρες έγινε πατέρας για πρώτη φορά καθώς η σύζυγός του Νίκη Θωμοπούλου έφερε στην ζωή ένα υγιέστατο κοριτσάκι, μίλησε για την αγωνία τους μέχρι να γεννηθεί το μωρό τους αλλά και το πως βιώνει την καθημερινότητά του εξαιτίας του κορονοϊού.

«Φαίη εμείς περάσαμε αγωνία πριν από τον τοκετό για να εξασφαλιστούμε ότι είμαστε μακριά. Κάναμε το τεστ και οι δύο πριν μπει η Νίκη να γεννήσει. Η αγωνία μου είναι μεγαλύτερη για το τι συμβαίνει εκεί έξω και η ένταση που έχω και μέσα μου και έξω μου από τη χαρά μου για αυτή την απίστευτη αλλαγή που έφερε στη ζωή μου το μωρό. Μπορώ να χαρώ και ήταν μια μοναδική ευκαιρία να είμαι τόσες πολλές ώρες στο σπίτι. Δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί ξανά αυτό, ούτε και όταν ήμουν με 40 πυρετό. Δεν νομίζω να έχω μείνει τόσο πολύ στο σπίτι. Είμαι πάρα πολύ αισιόδοξος αλλά η ανησυχία μου για την επόμενη ημέρα δεν με έχει αφήσει να ξεδιπλώσω πράγματα τα οποία ίσως γίνουν αργότερα», δήλωσε ο Γιάννης Μαρακάκης.

«Προσπαθώ αυτόν τον εναγκαστικό εγκλεισμό στο σπίτι να τον διασκεδάζω σαν να είμαστε σε διακοπές. Όταν μπήκαμε στο μαιευτήριο ήμουν ο τελευταίος συνοδός που του επέτρεψαν να μπει αλλά και ο τελευταίος που του απαγόρευσαν να βγει διότι δεν θα μπορούσα να επιστρέψω. Οπότε, και εγώ έμεινα πέντε ημέρες στο μαιευτήριο για να είναι σίγουροι ότι τηρείται πραγματική καραντίνα για τις μανούλες που θα έφερναν στον κόσμο το μωράκι τους. Όχι απλά δεν δεχθήκαμε επισκέψεις, δεν δεχθήκαμε ούτε δώρο. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να εισέλθει ένα αντικείμενο στο μαιευτήριο», πρόσθεσε ο γνωστός δικηγόρος.

Ερωτηθείς αν έχει δυσκολίες με το μωρό του, ο Γιάννης Μαρακάκης απάντησε:«Δεν με ζορίζει καμία στιγμή με το μωρό. Ίσως να ζοριζόμουν πάρα πολύ αν είχα αυτή την ζοφερή καθημερινότητα όταν έχω δικαστήρια και υποχρεώσεις στο γραφείο που είμαι από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 11:00 το βράδυ. Είναι μία όμορφη αλλαγή. Τώρα που ήρθε το μωρό έχω αγωνία περισσότερο πως θα είναι αυτό το πλασματάκι μόλις γίνει πιο επικοινωνιακό, σε 1, 2, 3, 5 χρόνια. Δεν συζητώ για τα 15-16 γιατί εκεί μπορεί να σαλέψω».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ