Μαντώ Γαστεράτου: Η τρυφερή φωτογραφία με τον τριών μηνών γιο της

Το δικό της μήνυμα για τον κορονοϊό θέλησε να στείλει μέσα από τα social media η Μαντώ Γαστεράτου. Η γνωστή παρουσιάστρια, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μία φωτογραφία στην οποία κρατάει στην αγκαλιά της των τριών μηνών γιο της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπενθυμίσει στους followers της το πόσο σημαντικό είναι να χαιρόμαστε τους δικούς μας ανθρώπους καθώς ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος.

«Μένοντας σπίτι συνειδητοποίησα πόσο νόημα έχει το κάθε δευτερόλεπτο που περνά! Δεν μπορώ να παγώσω τον χρόνο δυστυχώς σε αυτά τα δευτερόλεπτα ευτυχίας, καθώς κρατάω τον γιο μου στην αγκαλιά μου και τον μυρίζω, τον φιλάω και αισθάνομαι την ζεστασιά που έχει το κορμάκι του.

Μπορώ όμως να παγώσω μια στιγμή από αυτές στον χρόνο με αυτή τη φωτογραφία… Όλο το νόημα της λήψης των φωτογραφιών είναι να μην χρειάζεται να εξηγείτε τα πράγματα με λέξεις! Χαρείτε τους δικούς σας ανθρώπους όσοι και όσο μπορείτε αυτές τις ημέρες, ο χρόνος μαζί τους είναι πολύτιμος», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ