Κορονοϊος – Γιάννης Σπαλιάρας: Ο εγκλεισμός στην Αθήνα και η εμπειρία από το Ιράν

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «live tonight» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Γιάννης Σπαλιάρας. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιός που τις τελευταίες ημέρες 14 ημέρες βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι του στην Αθήνα καθώς επέστρεψε από το Ιράν όπου συμμετείχε στα γυρίσματα μίας ιρανικής σειράς.

«Μόλις ολοκληρώθηκε ο κατ’ οίκον περιορισμός που είχα μετά την επιστροφή μου από το Ιράν. Και τώρα που τελείωσε, δεν νομίζω ότι άλλαξε κάτι. Δεν ήταν δύσκολο αυτό, νομίζω ότι τα πιο δύσκολα θα έρθουν όσον αφορά την οικονομία μας και γενικότερα, όταν τελειώσει όλο αυτό. Το θέμα είναι πως θα είναι η ζωή μας μετά, όταν το ξεπεράσουμε όλο αυτό», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Για την κατάσταση στο Ιράν εξαιτίας του κορονοϊού τόνισε ότι «είναι από τις χώρες που είχε πάρα πολλά κρούσματα από την αρχή. Ευτυχώς εμείς βρισκόμασταν σε ένα νησί, δύο ώρες απόσταση με αεροπλάνο από την Τεχεράνη και ήμασταν αρκετά ασφαλείς. Είχε πάρα πολύ ζέστη, δουλεύαμε κανονικά και δεν καταλάβαμε κάτι εκεί».

Όσον αφορά τη συμμετοχή του στην ιρανική σειρά είπε πως «για μένα ήταν τεράστια εμπειρία, είναι μοναδικό το συναίσθημα να είσαι πάνω σε ένα άρμα που το σέρνουν δύο άγρια άλογα και να καλπάζεις στη μέση του πουθενά, μέσα στην έρημο. Δεν περιμέναμε να δούμε τόσο μεγάλη παραγωγή».

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας έδωσε συγχαρητήρια στο υγειονομικό προσωπικό που φροντίζουν για την υγεία μας. «Ένα μεγάλο μπράβο στους γιατρούς και τους νοσηλευτές που αγωνίζονται με ρίσκο τη ζωή τους. Να είναι όλοι καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά

.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ