Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Τι απαντά στις φήμες για την εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη

Τις φήμες που θέλουν τη Λένα Δροσάκη να περιμένει παιδί από τον αγαπημένο της, επιβεβαίωσε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην ρομαντική πρόταση γάμου που έκανε στη σύντροφό του ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου αλλά και για την εγκυμοσύνη της Λένας Δροσάκη.

«H αλήθεια είναι ότι εκείνη την ώρα ήμουν χαμένος σε έναν άλλο κόσμο. Είχα πιει και λίγο παραπάνω στις 3 που έγινε η πρόταση οπότε δεν είχα το νου μου τι γινόταν από κάτω. Έγινε αυθόρμητα και με μια μικρή οργάνωση. Δε ξέρουμε πότε θα γίνει ο γάμος, αυτά είναι πράγματα που αφορούν το πιο προσωπικό κομμάτι. Όχι ότι και η πρόταση δεν είναι προσωπική στιγμή, άσχετα εάν εγώ την λάμπρυνα λιγάκι. Αυτή τη στιγμή δεν με έχει κατακλύσει κάποιο άγχος, έχω μία όμορφη αγωνία. Όντως έχει ξεκινήσει μία πανέμορφη χρονιά », ανέφερε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη για το μωρό, εκείνος απάντησε: «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος», επιβεβαιώνοντας τις φήμες. «Το γέννησε η αγάπη, αυτό είναι το πιο σημαντικό και αυτή είναι η ουσία των πραγμάτων. Αισθάνομαι ευλογημένος», πρόσθεσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Πηγή: ΣΚΑΙ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ