Κόντρα Ρούλας Κορομηλά – Βάνας Μπάρμπα για τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης – ΦΩΤΟ

Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ της Ρούλας Κορομηλά και της Βάνα Μπάρμπα. Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της παρουσιάστριας στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και τον Νίκο Χατζηνικολάου για τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης καθώς η Ρούλα Κορομηλά είχε πει ότι υποστηρίζει τα νέα παιδιά, ότι πιστεύει στη νέα γενιά παρουσιαστών αλλά «δεν θα είμαι γλυκιά μαζί τους».

«Για μένα για να είσαι διαχρονικός και να πετύχεις, δεν μετράει να είσαι ταλαντούχος, πρέπει να έχεις και χαρακτήρα, προσωπικότητα. Κι αυτό φαίνεται πίσω από τις κάμερες. Από το πώς παίρνεις τον καφέ που σου σερβίρει κάποιος ή πώς συμπεριφέρεσαι στον συνάδελφό σου. Η εμπειρία μου λέει ότι υπάρχει μια βιασύνη στα νέα παιδιά να κατακτήσουν οπωσδήποτε τον χώρο της δημοσιότητας με όποιο τρόπο. Κι εκεί γίνονται από βιασύνη λάθος κινήσεις. Θεωρώ ότι τους ενδιαφέρει πιο πολύ να φαίνονται. Τα κοντινά τους πλάνα, πόσα είπες εσύ για να πω κι εγώ τόσα… Δηλαδή η προβολή τους και όχι το δημιουργικό κομμάτι»,είχε πει χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά.

Η Βάνα Μπάρμπα κλήθηκε από την εκπομπή «Ευτυχείτε» να σχολιάσει τις δηλώσεις αυτές και φούντωσε την κόντρα.

«Με εκνεύρισε για την έλλειψη γενναιοδωρίας που είχε για τα νέα παιδιά. Σίγουρα έχουν ένα άγχος παραπάνω, αλλά ρε φίλη ξεχνάς το δικό σου άγχος, όταν πηγαίναμε και κάναμε εκπομπές και μας έστηνες 100 ώρες να περιμένουμε στη γωνία για να δούμε ποιο φως σου πάει περισσότερο;» δήλωσε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Λίγες ώρες μετά τα σχόλια της ηθοποιού, η Ρούλα Κορομηλά έκανε το δικό της καυστικό σχόλιο μέσω Instagram χωρίς όμως να κατονομάσει την γνωστή ηθοποιό. «Γούστο μου και καπέλο μου! Δεν είμαι ο άνθρωπος που αδιαφορεί για τη γνώμη των άλλων αλλά καμιά φορά το μόνο που πρέπει να ακούμε είναι η φωνή της καρδιάς μας κι αυτό που προστάζει η ψυχή μας! Μην το βάζετε κάτω, μην παραιτείστε!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της, στην οποία τη βλέπουμε να φορά το καπέλο της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ