Η απάντηση μίας μαμάς fitness blogger σε τρολ που την κατηγορούν για τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες της – ΦΩΤΟ

Όλο περηφάνια μία fitness blogger ανέβασε φωτογραφία στη σελίδα του μπλογκ στο instagram όπου ποζάρει με το στρινγκ μπικίνι της αποκαλύπτοντας τόσο τα οπίσθιά της όσο και κάποια ίχνη κυτταρίτιδας που έχει. Παροτρύνει, μάλιστα, τις ακολούθους της να αγαπούν το σώμα τους και να μην διστάζουν να το προβάλλουν.

Ωστόσο, κάποιοι χρήστες του διαδικτύου την κατηγόρησαν για το αποκαλυπτικό μπικίνι τονίζοντας ότι είναι μητέρα και θα έπρεπε να σκέφτεται πρώτα τα παιδιά της προτού επιδείξει στο instagram τα οπίσθιά της.

Η 30χρονη Σία Κούπερ από τον Μισσισσιππί ωστόσο έδωσε τη δική της απάντηση στα τρολ που την κατηγόρησαν. Έτσι, στη σελίδα Diary of a Fit Mommy στο instagram ανέβασε νέα φωτογραφία όπου ποζάρει με το ίδιο αποκαλυπτικό μαγιό και γράφει σε όσους της έστειλαν μηνύματα μίσους “μου είπαν να ντυθώ επειδή είμαι μαμά. Από πότε οι μαμάδες πρέπει να καλύπτουν το σώμα τους; από πότε οι μαμάδες δεν επιτρέπεται να αισθάνονται σέξι; Από που νομίζετε ότι προέρχονται τα παιδιά εξάλλου;” και σε άλλο σημείο της ανάρτησής της επισημαίνει: “Κάθε γυναίκα πρέπει να αισθάνεται όμορφα με το σώμα της χωρίς τα κοινωνικά επικριτικά σχόλια. Μην κρίνετε τις μητέρες. Ήδη η μητρότητα είναι σκληρή από μόνη της”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ