Σε κλινική αποτοξίνωσης ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica – Ακυρώνεται η περιοδεία τους – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Σε κλινική αποτοξίνωσης εισήλθε άλλη μια φορά ο συνιδρυτής, βασικός συνθέτης, τραγουδιστής, κιθαρίστας και στιχουργός των Metallica, Τζέιμς Χέτφιλντ, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί η περιοδεία του θρυλικού heavy metal συγκροτήματος στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Την τελευταία φορά που το συγκρότημα είχε εμφανιστεί στην Αυστραλία ήταν το 2013 και στη Νέα Ζηλανδία το 2010. Όπως ανακοίνωσαν τα άλλα τρία μέλη των Metallica, o “αδερφός” του επανεισήχθη στην κλινική καθώς δίνει μάχη με τις εξαρτήσεις.

Τον Ιούλιο του 2001 είχε δώσει πάλι μάχη απεξάρτησης από το αλκοόλ και άλλους εθισμούς, όπως η σοκολάτα είχε μεταδώσει το ΝΜΕ.

Ο ίδιος περιγράφει τον εαυτό του ως άτομο που εξαρτάται από εθισμούς και μπορεί οι ενέργειές του να οδηγήσουν σε πολύ άσχημους δρόμους. Το 2016, ο παντρεμένος μουσικός και πατέρας τριών παιδιών, είπε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ότι η ιδέα πως μπορεί να χάσει την οικογένειά του λόγω των εθισμών του είναι η κινητήριος δύναμή του για την απεξάρτηση. “Εκεί έφθασα στον πάτο, όταν σκέφτηκα ότι η οικογένειά μου θα με εγκαταλείψει εξαιτίας των κακών συμπεριφορών που μετέφερα σπίτι από τον δρόμο” είχε αναφέρει ο Χέτφιλντ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ