• Η εξομολόγηση της Αντζελίνα Τζολί: Ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου

  6:18 μμ, Τρίτη 10 Σεπ 2019 6:18 μμ, Τρίτη 10 Σεπ 2019

  Μία συνέντευξη-εξομολόγηση για τη σχέση με τα παιδιά της και τον εαυτό της, παραχώρησε η Αντζελίνα Τζολί στο περιοδικό HELLO, αναφέροντας, μεταξύ άλλων, ότι τώρα πια η ίδια ανακαλύπτει εκ νέου τον εαυτό της.

  Καθώς τα παιδιά της Αντζελίνα Τζολί μεγαλώνουν και αρχίζουν να φεύγουν από το σπίτι -ήδη ο μεγάλος της γιος Μάντοξ έφυγε για να σπουδάσει στη Νότιο Κορέα- η ίδια επιστρέφει στην ενεργό δράση και την υποκριτική.

  Εκτός από τον Μάντοξ, η ηθοποιός και ο πρώην σύζυγός της Μπραντ Πιτ έχουν αποκτήσει τον 15χρονο Παξ, την 14χρονη Ζαχάρα, την 13χρονη Σίλο και τα 11χρονα δίδυμα Βιβιέν και Νοξ.

  «Όταν τα παιδιά είναι μικρά αισθάνεσαι περισσότερο ''μαμά''. Όταν όμως φτάνουν στην εφηβεία αρχίζεις να θυμάσαι τη δική σου εφηβεία. Βλέπεις να πηγαίνουν στα κλαμπ και αναρωτιέσαι γιατί δεν μπορείς να πας κι εσύ», αναφέρει η Τζολί και συνεχίζει: «Βρίσκομαι σ' αυτή τη διασκεδαστική στιγμή, όπου ανακαλύπτω ξανά τον εαυτό μου».

  «Όταν παίρνω χρόνο για τον εαυτό μου, ανακαλύπτω εκ νέου αυτή την απαλότητα για την οποία μιλάω... Επίσης, συνειδητοποιώ ότι διαθέτω μεγαλύτερη δύναμη και αντοχή από ό, τι ήξερα. Αλλά στον πυρήνα μου είμαι ένας ‘μαλακός’ και ευάλωτος άνθρωπος...», εξομολογείται η Τζολί.

  Η ηθοποιός και σκηνοθέτης αποφάσισε να επικεντρωθεί πλέον περισσότερο στην υποκριτική, διότι η σκηνοθεσία απαιτεί να βρίσκεται περισσότερο χρόνο μακριά από το σπίτι και τα παιδιά της.

  «Ασχολούμαι περισσότερο με την υποκριτική απ' ότι με τη σκηνοθεσία, επειδή η οικογένεια μου με χρειάζεται κοντά της, χρειάζεται πολύ περισσότερο χρόνο και προσπάθεια η σκηνοθεσία και ανυπομονώ να το ξανακάνω, όταν οι συνθήκες μού το επιτρέψουν», σημειώνει η ηθοποιός.

  Στην Ατζελίνα αρέσει να έχει κοντά τα παιδιά της όταν δουλεύει, γιατί βλέπουν μια διαφορετική πλευρά του εαυτού της. «Είναι υπέροχα στα γυρίσματα. Αλλά όταν με βλέπουν να παίζω κάτι ανάλαφρο το θεωρούν τόσο αστείο γιατί με γνωρίζουν πολύ καλά...», τονίζει.

  Μάλιστα αποκαλύπτει το πώς τα παιδιά της, την κάνουν να αισθάνεται ξεχωριστή: «Την Ημέρα της Μητέρας μου κάνουν πρωινό και μου πάρουν λουλούδια - με αντιμετωπίζουν σαν μια κυρία».

  Απαντώντας σε ερώτηση για τις αξίες που τους διδάσκει, η Αντζελίνα Τζολί απαντά: «Καλοσύνη - στους άλλους και στον εαυτό τους, είναι σημαντικό να είσαι ταπεινός - να γνωρίζεις τις ελευθερίες που έχεις και να είσαι σίγουρος ότι βοηθάς άλλους. Είμαστε όλοι άνθρωποι και με ελαττώματα, είμαστε μικροσκοπικά κομμάτια σε έναν πολύ μεγαλύτερο κόσμο».

  Πηγή: Hello, ΑΠΕ-ΜΠΕ

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα