“Χολή” στάζει πρώην ερωμένη του Τζέραρντ Μπάτλερ: Ο Κάλουμ Μπεστ είναι καλύτερος στο κρεβάτι – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη σεξουαλική της συνεύρεση με τον Τζέραρντ Μπάτλερ η τηλεπερσόνα Μπράντι Γκάλβιλ τίμησε τον εραστή της για ένα βράδυ βαθμολογώντας τον με 11/10. Ωστόσο, τώρα, δεν θέλει ούτε να ακούει γι’ αυτόν. Αφορμή ήταν στην αρχή του 2018, η τηλεοπτική εμφάνιση του αστέρα των “300”, όπου όταν τον ρώτησαν για εκείνη, είπε ότι δνε ήξερε καν ποια ήταν όταν έπεσε στο κρεβάτι μαζί της.

Εκείνη παρεξηγήθηκε και από εκείνη τη στιγμή δεν έχει σταματήσει να του επιτίθεται εκφράζοντας την πικρία και την οργή της.

Πρόσφατα μόλις η Γκάλβιλ, ανέφερε ότι ο Κάλουμ Μπεστ είναι πολύ καλύτερος εραστής από τον Μπάτλερ, παίρνοντας πίσω τα καλά της λόγια.

Σε συνέντευξή της η πρώην σταρ του reality “Real Housewives” που στο παρελθόν ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Έντι Σίμπριαν και είχε στοχοποιήσει τη νέα σύζυγό του Λίαν Ράιμς, είπε: “Ο Κάλουμ είναι σίγουρα καλύτερος” αφήνοντας αιχμές για τον Χολιγουντιανό σταρ για τον οποίο όπου βρεθεί και σταθεί στάζει χολή.

Συγκεκριμένα, μετά τη συνέντευξη του Μπάτλερ όπου είχε αναφέρει ότι δεν ήξερε το όνομά της, η Μπράντι επιτέθηκε με ανοιχτή επιστολή όπου του σέρνει τα εξ αμάξης. Βέβαια, από τότε είπε ότι συναντήθηκαν και απολογήθηκαν και οι δύο για τα σκληρά λόγια τους και ήταν όλα καλά μεταξύ τους.

Πάντως, τον Ιανουάριο η Μπράντι ανήρτησε νέα σχόλια σε blog εναντίον του Μπάτλερ αποκαλώντας τον μισογύνη. “Ποιος στα κομμάτια νομίζεις ότι είσαι” αναρωτιόταν η reality star έξαλλη με τον Σκωτσέζο ηθοποιό, τονίζοντας ότι σε όλη τη ζωή της είχε δεχθεί συναισθηματική κακοποίηση και ταπείνωση από άνδρες σαν αυτόν.

Όσο για το γεγονός ότι δεν ήξερε το επώνυμό της, ξεκαθάρισε ότι ποτέ δεν του το είπε γιατί θεωρεί ότι κάποιος που είναι διάσημος δεν πάει να συστηθεί σε κάποιον λέγοντάς του ότι είναι διάσημος γιατί διαφορετικά είναι μ@@@@ας.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μπράντι ξέσπασε εναντίον του Μπάτλερ σε σειρά αναρτήσεων στο twitter καλώντας τον να πάει να γ@@@@@εί.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ