Στις Κάννες ξεπερνά τον χωρισμό η Κένταλ Τζένερ – ΦΩΤΟ

Έπειτα από έναν χρόνο σχέσης, η Κένταλ Τζένερ χώρισε από τον διάσημο μπασκετμπολίστα σύντροφό της Μπεν Σίμονς και ξεπερνά τον χωρισμό στις Κάννες όπου την εντόπισε ο φωτογραφικός φακός.

Η Κένταλ εμφανίστηκε με το μπικίνι της στην πισίνα και εντυπωσίασε με τη σιλουέτα της ενώ μαζί της ήταν και το μοντέλο Λούκα Σαμπά.

Σύμφωνα με την Page Six, το ζευγάρι αποφάσισε να θέσει τέλος στη σχέση του καθώς αυτή έκανε την πορεία της. Πηγή είπε στο αμερικανικό People ότι οι δυο τους κάνουν “επισήμως” ένα διάλειμμα στη σχέση τους και το μοντέλο περνά χρόνο με τους φίλους της στον απόηχο του χωρισμού. 

Ο χωρισμός έρχεται μέρες μόλις μετά τους υπαινιγμούς της Κένταλ ότι μπορεί να υπάρξει και αρραβώνας στο μέλλον. Μάλιστα, είπε ακόμη ότι δεν ήξερε πόσο θα κρατούσε η σχέση τους. Επίσης, μιλώντας στη Vogue, είπε “είμαι πολύ νέα και αυτήν τη στιγμή αισθάνομαι ότι οι σχέσεις δεν είναι και απολύτως σίγουρες και δεν θέλω να δώσω τόσο μεγάλη προσοχή σε κάτι που δεν ξέρω πόσο μακροπρόθεσμο μπορεί να είναι”.

Σχετικά με τον αρραβώνα είπε: “Ίσως, σίγουρα όχι τώρα, αλλά ίσως κάποια μέρα”. Όταν η συνέντευξη δημοσιοποιήθηκε, ο Μπεν εθεάθη να διασκεδάζει με φίλους στο Ατλάντικ Σίτι του Νιου Τζέρσι, σύμφωνα με την Page Six. Στη συνέχεια ο μπασκετμπολίστας με την παρέα του φέρεται να πήγαν σε στριπ κλαμπ.

Το ίδιο βράδυ η Κένταλ έδινε τα δικά της στοιχεία για χωρισμό καθώς ανέβαζε θλιβερά τραγούδια από αγαπημένο της καλλιτέχνη, όπως το “I Don’t Love You Anymore”, όπου σ’ έναν στίχο αναφέρεται “θέλω να σε καλέσω να μιλήσουμε”.

Στη διάρκεια της σχέσης τους είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, ενώ χώρισαν πέρυσι για ένα διάστημα κατά το οποίο η Κένταλ εθεάθη να φιλιέται με τον αδερφό των Μπέλα και Τζίτζι Χαντίντ, Ανουάρ Χαντίντ.

Πηγή: Daily Mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ