Διάσημη ηθοποιός σοκάρει: Φοβάμαι ότι θα έχω το τέλος της πριγκίπισσας Νταϊάνα

Οι παπαράτσι την κυνηγούν συνεχώς, έτσι ώστε ν’ αποσπάσουν φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Αυτό, είναι κάτι που βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της, στην προσπάθειά της να τους αποφύγει.

Ο λόγος για την Scarlett Johansson, η οποία σε συνέντευξή της στο Today αποκάλυψε: «Οι οδηγοί δεν έκαναν μόνο επικίνδυνες προσπεράσεις αλλά έφτασαν στο σημείο να παραβιάσουν και φωτεινούς σηματοδότες. Οι παπαράτσι συνεχώς γίνονται πιο επιθετικοί προχωρώντας παράνομα και παρενοχλούν όσους θέλουν να φωτογραφήσουν. Ακόμη και μετά το θάνατο της Πριγκίπισσας Νταϊάνα, οι νόμοι δεν άλλαξαν για να προστατεύσουν τους στόχους των παράνομων παπαράτσι».

Το πιο πρόσφατο περιστατικό στο οποίο αναφέρθηκε ήταν μετά το τέλος του show που συμμετέχει, όπου οι παπαράτσι με τα αυτοκίνητά τους κυνηγούσαν το δικό της αυτοκίνητο. Αυτό, είναι κάτι που βάζει σε κίνδυνο την ζωή την δική της, αλλά και άλλων ανθρώπων.

Η ανησυχία της είναι μεγάλη και δεν ξέρει πως να σταματήσει όλο αυτό που συμβαίνει στη ζωή της. Παρόμοια περιστατικά συμβαίνουν και σε άλλους stars του εξωτερικού, οι οποίοι θέλουν να προστατέψουν την ιδιωτικότητά τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ