Τι αποκάλυψε η Εύα Μπάση για τους κριτές και τις συμπαίκτριες της στο My Style Rocks – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks Εύα Μπάση μίλησε για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι και αποκάλυψε τις κόντρες που υπήρχαν.

“Εγώ ήμουν πέντε μήνες στο παιχνίδι, από την πρώτη μέρα και η μόνη φορά που έσπασα ήταν δύο εβδομάδες πριν τελειώσει το παιχνίδι. Ήμουν εκεί, δάγκωνα τη γλώσσα μου και έλεγα όχι δεν θα τα παρατήσω”, είπε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, μιλώντας στην εκπομπή ‘Μετά τα μεσάνυχτα’.

“Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός. Δεν είχαμε τίποτα η μία με την άλλη. Βγαίνουμε έξω, πίνουμε ποτό, τρώμε, κάνουμε παρέα, περνάμε πάρα πολύ ωραία με τα κορίτσια. Αλλά εκείνη τη στιγμή θέλεις η κούραση, θέλεις ο ανταγωνισμός, θες η κριτική υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός” ανέφερε η Εύα Μπάση και πρόσθεσε:

“Πίστευα ότι θα φτάσω στον τελικό. Η Φωτεινή είναι άξια νικήτρια, από την αρχή ήταν από τις πολύ δυνατές παίκτριες. Παρόλα αυτά δεν έχουμε καμία σχέση σαν στυλ. Το ότι δεν είμαστε ίδιες και το ότι δεν ταιριάζουμε σαν χαρακτήρες δεν σημαίνει τίποτα”.

Για τους κριτές δεν δίστασε να δηλώσει μεταξύ άλλων: “Πιστεύω ότι έκαναν τη δουλειά τους αλλά επηρεάστηκαν πάρα πολύ επειδή δήλωσα από την αρχή ότι έχω έρθει για τη δημοσιότητα, για να μπω στην τηλεόραση. Εγώ ήμουν ειλικρινής αλλά καμιά φορά η ειλικρίνεια πληρώνεται ακριβά. Δεχόμουν πολύ σκληρή κριτική”.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή ΒΙΝΤΕΟ: YouTube/ GossiptvgrVideos

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ