Ο Σωκράτης του Power of Love τσακώθηκε με γνωστή παρουσιάστρια – Δείτε γιατί – ΦΩΤΟ

Ο πρώην παίκτης του Power of Love Σωκράτης Ελ Γκαμαλί έγινε έξαλλος με γνωστή παρουσιάστρια και δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσαρέσκεια του μέσω Instagram.

Ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί ενοχλήθηκε από τα σχόλια της Τζένης Μελιτά με αφορμή την απόφαση του να κατέβει υποψήφιος με την παράταξη «Πολίτες σε δράση» για τον Δήμο Ζωγράφου.

Η Τζένη Μελιτά στην εκπομπή ‘Τι λέει’ είπε μεταξύ άλλων: “Δεν είναι σοβαρό αυτό το πράγμα τώρα. Δηλαδή έτσι όπως έχουμε γίνει θα βγει και ο Σωκράτης Ελ Γκαμαλί δημοτικός σύμβουλος”.

Ο πρώην παίκτης του Power of Love απάντησε μετά το τέλος της εκπομπής μέσω Instastories, γράφοντας: “Αγαπητή Μελιτά Τζένη μάλλον απουσιάζατε σε εκείνο το μάθημα της νομικής που μιλάει για το συνταγματικό δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Τώρα το αν θα εκλεγώ, που δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση στόχο ζωής για μένα, καθώς είναι κάτι που το κάνω με αγάπη και ανιδιοτέλεια, αφήστε να το κρίνουν οι συνδημότες μου. Από εμένα κόβεστε μετεξεταστέα”.

Με τη σειρά της η παρουσιάστρια δεν άφησε το σχόλιο του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί αναπάντητο, γράφοντας: “Όχι, αντιθέτως το πέρασα και με πολύ καλό βαθμό. Στο ίδιο μάθημα ενέπιπτε, άλλωστε, και το δικαίωμα της ελευθερίας της έκφρασης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ