Η Μάρω Λύτρα για το πρόσωπο που την παρενόχλησε σεξουαλικά: Είναι μεγάλο όνομα και φοβάμαι μήπως με θάψει

Του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη

Μεγάλη συζήτηση στους κύκλους των «διασήμων», αλλά και στα καφενεία των «κοινών θνητών» άνοιξε η καταγγελία της γνωστής Ελληνίδας ερμηνεύτριας που έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από ένα τηλεοπτικό διαγωνισμό ριάλιτι.

Η Μάρω Λύτρα μέσω της σελίδας της στο Facebook αποκάλυψε ότι πριν από μερικά χρόνια και ενώ βρισκόταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης. Και ενώ στον διεθνή Τύπο συνεχίζουν να συγκλονίζουν οι απανωτές αποκαλύψεις για τη δράση του Χάρβεϊ Γουάινστιν, του πανίσχυρου Αμερικανού κινηματογραφικού παραγωγού, με τις καταγγελίες εναντίον του να πολλαπλασιάζονται, στη χώρα μας ξεκίνησε η συζήτηση για το αν υπάρχει και ποιος είναι ο… Έλληνας Γουάινστιν.

«Είναι μεγάλο όνομα»

«Θα με θάψει αν δεν βρω καλό δικηγόρο», δηλώνει η Μ. Λύτρα υπογραμμίζοντας ότι ο άνδρας που την παρενόχλησε είναι ισχυρός με μεγάλη φήμη. Η τραγουδίστρια ζει και εργάζεται στον Καναδά. Οταν εκείνη αρνήθηκε να ενδώσει, όπως έγραψε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αυτός ο άνδρας επέμεινε σε μια επίδειξη απύθμενου θράσους. «Εδώ είναι Ελλάδα, γλυκιά μου, και εδώ είσαι ένα τίποτα». Και αυτή απάντησε: «Αυτός είναι ο νόμος και δεν θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά».

Για πρώτη φορά η Μ. Λύτρα ανοίγει τα χαρτιά της. «Αναζητώ έναν δικηγόρο. Δεν θέλω να συνδέεται με αυτό το τέρας». Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την αναζήτηση του νομικού εκπροσώπου στην αμερικανική ήπειρο.

Πατήστε ΕΔΩκαι διαβάστε όλο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Realnews

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ