Χαμός σε τηλεοπτικό κανάλι! Παρουσιάστρια παραιτήθηκε επειδή ο συμπαρουσιαστής έπαιρνε μεγαλύτερο μισθό

Γνωστή παρουσιάστρια υπέβαλλε την παραίτηση της, από το κανάλι στο οποίο εργαζόταν τα τελευταία 12 χρόνια. Ο λόγος είναι ότι ο συμπαρουσιαστής της έπαιρνε περισσότερα χρήματα από την ίδια. Η εξίσωση των μισθών γυναικών και ανδρών είναι μεγάλο θέμα και στον χώρο του θεάματος, ιδιαιτέρως τα τελευταία δύο χρόνια με πολλές διαμαρτυρίες γνωστών ηθοποιών του Χόλιγουντ.

Η παρουσιάστρια του E! Network και οικοδέσποινα της εκπομπής E! News, Catt Sadler, υπέβαλλε την παραίτηση της λόγω της μεγάλης διαφοράς μεταξύ του δικού της μισθού και του μισθού του συμπαρουσιαστή της Jason Kennedy.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα μακροσκελές κείμενο στο site της τονίζοντας: “Η παρουσίαση στο Ε ήταν δημιουργικά προκλητική αλλά πραγματικά εκεί πέρασα τα πιο πετυχημένα χρόνια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας. Συμπτωματικά, έμαθα ότι υπάρχει μια διαφορά στην αμοιβή μεταξύ του άνδρα συναδέλφου μου και του δικού μου. Όταν το κανάλι με πλησίασε για την ανανέωση του συμβολαίου μου, έμαθα ότι δεν ήταν μια μικρή διαφορά. Ο μισθός του ήταν διπλάσιος από τον δικό μου για τα τελευταία χρόνια”.

Το κανάλι E! έδωσε μια απάντηση στο USA TODAY μέσω ενός εκπροσώπου του αναφέροντας πως “Το E! αποζημιώνει τους υπαλλήλους δίκαια και κατάλληλα με βάση τους ρόλους τους, ανεξάρτητα από το φύλο. Εκτιμούμε τη συμβολή της Catt Sadler στο E! News και της ευχόμαστε ό, τι καλύτερο μετά την απόφασή της να εγκαταλείψει το κανάλι”.

Ήδη γνωστές ηθοποιοί έχουν αναφέρει στα social media ότι είναι στο πλευρό της παρουσιάστριας, όπως η Τζέσικα Τσαστέιν και η Τζένιφερ Λόρενς.Η Sadler είπε ότι μαζί με την ομάδα της ζήτησαν αυτό που πιστεύει ότι άξιζε και επανειλημμένα είπαν όχι. “Ήταν η επιθυμία μου να μείνω στη δουλειά μου, να συνεχίσω να διασκεδάζω τους πιστούς θεατές μας σε όλο τον πλανήτη, να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί με μερικούς από τους καλύτερους συγγραφείς, σκηνοθέτες και παραγωγούς στον χώρο αυτό”, λέει. “Δυστυχώς όμως, η απόφαση πάρθηκε για μένα και πρέπει να φύγω”. Συμβουλεύει τους αναγνώστες να γνωρίζουν την αξία τους. “Έχω δύο δεκαετίες εμπειρίας στη μετάδοση και ξεκίνησα στο δίκτυο την ίδια χρονιά με τον στενό φίλο και τον συνάδελφό μου που λατρεύω”, λέει. “Τον αγαπώ και τον αναφέρω ως τον σύζυγό μου στον τηλεοπτικό σταθμό και το εννοώ, αλλά πώς μπορώ να λειτουργήσω με ακεραιότητα και να παραμείνω στο Ε, αν δεν είναι πρόθυμοι να με πληρώσουν τον ίδιο σαν αυτόν; Πώς μπορώ να αποδεχτώ μια προσφορά που δείχνει ότι δεν εκτιμούν τις συνεισφορές μου και την αφοσίωσή μου όλα αυτά τα χρόνια; “

Δείτε φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ