Μπορείτε να τον αναγνωρίσετε; Κι όμως ήταν ένα από τα πιο όμορφα παιδιά του Χόλιγουντ

Υπήρξε ένας από τους πιο ωραίους έφηβους του Χόλιγουντ. Σήμερα είναι σχεδόν αγνώριστος με την εμφανισή του να μαρτυρά πως περνάει πραγματικά δύσκολα.

Ο Έντουαρτ Φέρλονγκ συνδύαζε την ομορφιά με ένα αντισυμβατικό στυλ που έκανε πραγματικά τη διαφορά ανάμεσα στους συνομήλικους του, αφού ελάχιστοι έφηβοι ηθοποιοί είχαν αυτό το πακέτο.

Ήταν από εκείνα τα παιδιά που προδιέθεταν οτι είναι ικανά να υποδυθούν δύσκολους και απαιτητικούς ρόλους σκληρών ή προβληματικών παιδιών.

Μετά τις επιτυχίες του, σε μικρή ηλικία, στον «Εξολοθρευτή 2» και το «American History X», η καριέρα του διαγραφόταν λαμπρή.

Δυστυχώς δεν ξέφυγε από την συνηθισμένη πορεία όλων των παιδιών που γίνονται σταρ σε μικρή ηλικία. Έμπλεξε με τα σκληρά ναρκωτικά και το αλκοόλ και είχε σοβαρά προβλήματα με την αστυνομία για περιπτώσεις οικογενειακής βίας και ξυλοδαρμούς.

Σήμερα στα 39 του με την καριέρα του εντελώς κατεστραμμένη, είναι σχεδόν αγνώριστος και η κακή του εικόνα ομολογεί πως έχει ακόμα προβλήματα αλκοολισμού και ναρκωτικών.

Ο 39χρονος λέει οτι συχνά βλέπει εφιάλτες πως κάνει χρήση σκληρών ναρκωτικών και ξυπνάει ιδρωμένος πιστεύοντας πως πέθανε και επανήλθε.

Διαβάστε επίσης:

Δείτε πως είναι σήμερα ο γοητευτικός παπάς από «Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας»

Άναψε φωτιές η Ρία Αντωνίου ως Μέριλιν Μονρόε – ΒΙΝΤΕΟ

Η πρώτη ανάρτηση της Τριανταφύλλης Μπουτεράκου μετά το εξιτήριο από το Δρομοκαΐτειο

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ