Γνωστή ηθοποιός το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο – ΦΩΤΟ

Μια περίεργη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνίστρια την νεαρή ηθοποιό Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Κλεμμένα Όνειρα».

Σύμφωνα με την Espresso, η ηθοποιός το έσκασε από το Δρομοκαΐτειο, όπου την έκλεισαν οι γονείς της «για να μην της αφήσουν την περιουσία τους » όπως υποστηρίζει η ίδια.

Η ηθοποιός τηλεφώνησε προχτές στον Σπύρο Μπιμπίλα, με τον οποίο τη συνδέει στενή φιλία: «Ειδοποίησα κάποιον να με σώσει! Πήδηξα από τα κάγκελα του Δρομοκαΐτειου, όπου ήμουν κλεισμένη για μια μέρα επειδή μου επιτέθηκαν οι άλλες τρόφιμες. Είμαι μια χαρά, απλά οι δικοί μου με βγάζουν τρελή για να δώσουν την περιουσία στον αδελφό μου».

Ο ηθοποιός επικοινώνησε με τον πατέρα της, ο οποίος περιγράφει τα πράγματα διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι: «Είναι προσωπικά και ιατρικά προβλήματα και δεν θα ήθελα να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες. Η κόρη μου, η οποία τα τελευταία έξι χρόνια παρακολουθείται από γιατρό, πρέπει να πάρει τα φάρμακα της. Δεν την κλείσαμε με το ζόρι στο ψυχιατρείο. Υπήρξε κάποια κρίση. Θα σας πω μόνο, ότι πήγε με τη μητέρα της για ψώνια στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων και τελικά βρέθηκαν στη Σπάρτη με το αυτοκίνητο που οδηγούσε η Τριανταφύλλη».

ΠΗΓΗ: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Ποια διάσημη ηθοποιός δήλωσε: “Δεν παρακολουθώ καθόλου τον Λαζόπουλο γιατί…” – ΒΙΝΤΕΟ

Δείτε την πανέμορφη σύντροφο του πρωταγωνιστή του “Καρά Σεβντά”

Με ποιον αρχηγό κόμματος ήπιε καφέ ο Λευτέρης Πανταζής; – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ