Η Τζολί διεκδικεί τη συλλογή κοσμημάτων αξίας 4 εκατομμυρίων δολαρίων – ΦΩΤΟ

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ της Αντζελίνα Τζολί και του Μπραντ Πιτ, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού τους.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, στην πολυσέλιδη αίτησή διαζυγίου η Αντζελίνα Τζολί ζητά από τον πρώην σύζυγό της όλα τα πανάκριβα κοσμήματά της, μεταξύ των οποίων και το δαχτυλίδι αρραβώνων αξίας 250.000 δολαρίων.

 

Το πανάκριβο δαχτυλίδι έχει πάνω του ένα διαμάντι 16 καρατίων σε τετράγωνο σχήμα και φτιάχτηκε ειδικά για να ταιριάζει στα μακριά δάκτυλα της Αντζελίνα. Την κατασκευή του ανέλαβε ο διάσημος κοσμηματοπώλης του Μπέβερλι Χιλς Ρόμπερτ Πρόκοπ, ο οποίος το 2010 δημιούργησε ολόκληρη συλλογή με το όνομα της Τζολί. τα έσοδα της οποίας πήγαν στο ίδρυμα για παιδιά που ίδρυσε η ηθοποιός το 2006.

 

 

Όμως, αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι από την κυριολεκτικά πλούσια συλλογή κοσμημάτων της Αντζελίνα, η αξία της οποίας σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών ξεπερνά τα 4 εκατομμύρια δολάρια.

 

 

Στα Οσκαρ του 2009 η Τζολί φορούσε τα σμαραγδένια σκουλαρίκια του κοσμηματοπώλη Λοραίν Σβάρτς ο οποίος έφτιαξε και το δαχτυλίδι αρραβώνων που χάρισε ο Κάνιε Γουέστ στην Κιμ Καρντάσιαν.

 

 

Τα σκουλαρίκια αυτά είναι από κολομβιανά σμαράγδια, 115 καρατίων και κοστίζουν 2,5 εκατ. δολάρια. Το ασορτί του δαχτυλίδι είναι 65 καρατίων και η τιμή του φτάνει το 1 εκατ. δολάρια.

 

 

Διαβάστε επίσης:

 

Η μυστική συνάντηση του Πιτ με την Άνιστον

Νέος ιός στο Facebook με δήθεν αυτοκτονία του Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ Πιτ ακύρωσε την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ