Αυτός θα είναι ο οικοδεσπότης στις φετινές Χρυσές Σφαίρες

Έναν δικό τους άνθρωπο επέλεξαν οι υπεύθυνοι του NBC για να είναι ο οικοδεσπότης της βραδιάς απονομής των Χρυσών Σφαιρών του 2017.

Όπως ανακοίνωσε το δίκτυο, παρουσιαστής της βραδιάς θα είναι ο Τζίμι Φάλον, που έχει να παρουσιάσει κάτι αντίστοιχο από το 2010 όταν ήταν ο οικοδεσπότης για την απονομή των βραβείων Emmy.

«Πρόκειται για την πιο πηγαία και χωρίς αναστολές παρουσίαση βραβείων στην τηλεόραση και το παιχνιδιάρικο στιλ του Τζίμι μαζί με την αφοπλιστική κωμική του παρουσία τον καθιστά τον ιδανικό οικοδεσπότη της βραδιάς, για να ενισχύσει και να αναβαθμίσει την αισθητική της διασκέδασης τού θεσμού των Χρυσών Σφαιρών», δήλωσε ο Ρόμπερτ Γκρίνμπλατ πρόεδρος του NBC Entertainment.

Την βραδιά απονομής των βραβείων για το 2016 είχε παρουσιάσει ο κωμικός ηθοποιός Ρίκι Τζερβές. Τα τρία προηγούμενα χρόνια τα βραβεία παρουσίαζαν, με μεγάλη επιτυχία, η ηθοποιός Τίνα Φέι και Έιμι Πόιλερ.

Οι Χρυσές Σφαίρες σηματοδοτούν την ανεπίσημη έναρξη της σεζόν για την απονομή των βραβείων Όσκαρ και θα μεταδοθούν στις 8 Ιανουαρίου του 2017 από το NBC.

Πηγή: AΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Η “καλοκαιρινή γούνα” της Ριάνα – ΦΩΤΟ

Η Δήμητρα Ματσούκα στην παραλία – ΦΩΤΟ

Τίτλοι τέλους για την Ελληνίδα παρουσιάστρια και τον 10 χρόνια νεότερο σύντροφό της

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ