“Πόλεμος” ανάμεσα στον Βερύκιο και τον Κατσούλη – ΒΙΝΤΕΟ

“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον σύζυγο της Κατερίνας Καραβάτου, Κρατερό Κατσούλη, και τον δημοσιογράφο Δήμο Βερύκιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν το Σαββατοκύριακο η εκπομπή “Στα Καλά Καθούμενα” σχολίασε την συνέντευξη της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο περιοδικό “People”.  Κάποια στιγμή η κουβέντα πήγε στον Δήμο Βερύκιο. Ο Κρατερός Κατσούλης δεν μάσησε τα λόγια του και ξέσπασε κατά του γνωστού δημοσιογράφου.

«Είναι ένας άνθρωπος που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει τα όρια της αγένειας. Είδα ένα στιγμιότυπο, στο οποίο δεν καταλάβαινα αν έβλεπα καλά και αν άκουγα καλά. Αποκάλεσε τον πρώτο πολίτη της χώρας, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας με ένα υποκοριστικό. Αποκάλεσε τον κ. Προκόπη Παυλόπουλο με ένα υποκοριστικό που εγώ δεν μπορώ να το επαναλάβω. Είναι παράβαση, απαγορεύεται να προσφωνούμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ένα αξίωμα. Είπα εκείνη την ώρα “γιατί;”. Δεν είναι ωραίο παράδειγμα.

Το να μη μιλάς σωστά και να είσαι αγενής δεν μπορεί να είναι ποτέ δικαιολογία για να κάνεις νούμερα. Νούμερα δεν κάνουμε γι’ αυτό τον λόγο. Νούμερα κάνουν γιατί μιλάνε και αναλύουν την επικαιρότητα, γιατί υπάρχουν απόψεις και γιατί μπορεί να είναι αιχμηρός. Αυτό, σύμφωνοι. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με έλλειψη τρόπου και αγένεια. Είχε βρίσει την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα. Εάν εγώ πω κάτι ποινικό στον αέρα, αυτό που είπε για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ήταν ποινικό, αν το πω χαριτωμένα, τι σημασία έχει; Μπορώ να πω χαριτωμένα το οτιδήποτε;», είπε μεταξύ άλλων ο Κρατερός Κατσούλης.

 

Δείτε το βίντεο από το E:

Σκληρή ήταν η απάντηση του Δήμου Βερύκιου στον Κρατερό Κατσούλη μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

“Αγενής δεν είναι αυτός που λέει τα πράγματα ωμά με τ’ όνομα τους αλλά ο άτολμος όπως εσύ Κρατερέ που νομίζεις ότι …τάχα εγώ έδιωξα την γυναίκα σου από τον Alpha! Κούνια που σε κούναγε! Ας ήσουν και εσύ στον Alpha για να την στηρίξεις. Άντε μπράβο με τις ξινίλες του κάθε δήθεν που τολμάει να αμφισβητήσει τον διαχρονικό σεβασμό μου στον Π. Παυλόπουλο. Άντε μπράβο με τον κάθε πονεμένο που όταν τρώει «πόρτα» από τον Alpha βλέπει ανάμεσα στους …δράκους τον Βερύκιο” έγραψε ο δημοσιογράφος. 

 

 

 

 

 

Μόλις αντιλήφθηκε ο Κρατερός Κατσούλης τι έχει ανεβάσει ο δημοσιογράφος στο προφίλ του στο twitter, έσπευσε να κάνει και αυτός τις δικές του αναρτήσεις, προκειμένου να δώσει εκ νέου μια απάντηση στα όσα είπε ο Δήμος Βερύκιος.

«Προφανώς το «άντε μπράβο», οι «ξινίλες» και το «άτολμος» είναι φρασεολογία αντίστοιχη της ασέβειας και της αθυροστομίας με την οποία συνηθίζετε να εκφράζεστε. Ποιος έφαγε πόρτα;! Πότε;! Έτσι με συκοφαντίες θα καλύψετε την ασέβεια σας όσο αφορά τη προσφώνηση σας στο πρόσωπο του πρόεδρου της Δημοκρατίας και την υβριστική σας στάση;! Όταν μιλάτε δημόσια για αυτόν αναφέρεστε στο θεσμό, όχι στον άνθρωπο. Ο δήθεν τσαμπουκάς και η φρασεολογία σας δεν με αφορούν. Η συγγνώμη , θα σας τιμούσε, δεν είναι ντροπή. Και προφανώς όχι από εμένα από τους από τους θεατές και ακροατές σας. Καλημέρα» σημείωσε. 

 

Δείτε επίσης:

Το ξέσπασμα των Καμπουράκη-Οικονομέα: Ας το κλείσουν το ρημάδι – ΒΙΝΤΕΟ

Ποιος γνωστός παρουσιαστής άνοιξε καντίνα σε παραλία της Άνδρου;

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ