Δήλωση – σοκ από διάσημο ηθοποιό για το Χόλιγουντ

Σοκ προκάλεσε η δήλωση του πρωταγωνιστή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών ότι στο προσεχές διάστημα το Χόλιγουντ θα θορυβηθεί από ένα τεράστιο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Ο 35χρονος Ελάιτζα Γουντ, που έγινε γνωστός όταν υποδύθηκε τον «Φρόντο» στην ταινία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» υποστήριξε ότι οι χολιγουντιανοί παιδόφιλοι είναι πολλοί ωστόσο προστατεύονται λόγω της δημοσιότητας που απολαμβάνουν μέσω των προβαλλόμενων ταινιών.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Sunday Times», εξομολογήθηκε ότι εκείνος κατάφερε να γλιτώσει από την σεξουαλική κακοποίηση, όμως υπογράμμισε ότι πολλά παιδιά του Χόλιγουντ έχουν κακοποιηθεί από μεγάλα ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

«Είναι ξεκάθαρο ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει στο Χόλιγουντ. Είναι όλα πολύ καλά οργανωμένα. Υπάρχουν πολλά φίδια σε αυτήν τη βιομηχανία, άνθρωποι που ενδιαφέρονται να ικανοποιήσουν μόνο τις δικές τους ανάγκες. Υπάρχει ένα σκοτάδι σε αυτόν τον χώρο που ούτε να το φανταστείτε δεν μπορείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο νεαρός ηθοποιός.

 

Πηγή: telegraph.co.uk

Δείτε επίσης:

Παντρεύτηκε η Εύα Λονγκόρια – ΦΩΤΟ

Η Μελέτη ποζάρει με μονόπετρο – BINTEO

Δείτε πώς είναι σήμερα η πρωταγωνίστρια του Μάτριξ – ΦΩΤΟ

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ