“Ήμουν πάντα άπιστος και γι΄αυτό δεν παντρεύτηκα”

Αν και είναι ένας από τους πιο ελκυστικούς ηθοποιούς της γενιάς του και παραμένει μέχρι σήμερα γοητευτικός, δεν παντρεύτηκε ποτέ, καθώς όπως αποκαλύπτει είναι… άπιστος.

Ένας αρραβώνας τεσσάρων ετών δεν έφτασε ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ προτιμούσε τις περιστασιακές σχέσεις με συναδέλφους του.

“Μην βλέπετε τώρα τον σοβαρό γκριζομάλλη, ήμουν αρκετά άτακτο παιδί. Και πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που αποφάσισα να μην παντρευτώ είναι και ότι δεν ήμουν πιστός. Φυσικά, φλερτ υπήρχαν. Εγώ έχω ένα ελάττωμα-προτέρημα: “Δεν εξαρτώ και δεν εξαρτώμαι”. Όχι μόνο στα ερωτικά, αλλά και γενικά στη ζωή μου. Μάλλον αυτό με βοήθησε να περάσω όμορφα. ” δηλώνει ο Τέλης Ζώτος στην Espresso. 

“Είμαι εργένης εκ πεποιθήσεως, αλλά αγαπώ πολύ την οικογένεια. Έφτασα κοντά στον γάμο μια φορά, κάνοντας έναν αρραβώνα που κράτησε τέσσερα χρόνια, αλλά δεν προχώρησα. Δεν θα μου άρεσε να κάνω παιδιά και να έχω διαζύγια. Ήμουν άτακτος. Στάθηκα τυχερός, γιατί έχω μια υπέροχη οικογένεια και πραγματικούς φίλους. Η αδελφή μου έχει τρία παιδιά που μένουν δίπλα μου, δεν μου έλειψε κάτι.

Έχω και μια άλλη αρχή: “Κάνε ό,τι θέλεις, αλλά μην ενοχλείς”. Αυτά που έκανα στη ζωή μου δεν ενοχλούσαν. Δεν είχα δεσμούς, αλλά έκανα ευκαιριακές σχέσεις με συμπρωταγωνίστριές μου”, προσθέτει. 

 

 

Διαβάστε επίσης

Η Παπαθωμά για το ενδεχόμενο της “κουμπαριάς” με τον Τσαρούχα – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν η Ματσούκα πήγαινε… δημοτικό – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ