“Μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω καριέρα στην Ελλάδα”

Γνωστή τραγουδίστρια αποκαλύπτει σε περιοδικό: “Μου είπαν ότι δεν θα κάνω καριέρα στην Ελλάδα λόγω του χρώματός μου. Έκαναν λάθος”.

Ο λόγος για την Σάγια, η οποία δήλωσε στο περιοδικό “Hello!”: “Από κοριτσάκι κάνω μεγάλα όνειρα. Θυμάμαι τη μητέρα μου να προσπαθεί να με προσγειώσει. Από τα 17 μου περίπου άρχισα σιγά-σιγά να πραγματοποιώ κάποια απ’ αυτά, οπότε άλλαξε και η μητέρα μου στάση. Αυτό δεν σημαίνει ότι όλα ήταν στρωμένα με ροδοπέταλα. Η ζωή μου είναι ένας μαραθώνιος. Δεν έχω επιτύχει τίποτα χωρίς πολύ ιδρώτα, υπομονή και γερό στομάχι. Βρήκα πάρα πολλές κλειστές πόρτες, αλλά δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Πιστεύω ότι όταν παλέψεις για κάτι, θα συμβεί”.

“Μου έλεγαν ότι δεν θα κάνω ποτέ καριέρα στην Ελλάδα. Όχι λόγω έλλειψης ταλέντου, αλλά εξαιτίας του χρώματός μου. Ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να ταυτιστεί με τη διαφορετικότητα. Έκαναν λάθος. Εγώ μεγάλωσα εδώ. Ήρθα στα12 μου και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το χρώμα μου στη ζωή μου. Γιατί να έχω στην καριέρα μου; Ο ρατσισμός που υπάρχει είναι γενικός. Αν είσαι λεπτός ή παχουλός, από τη δουλειά που κάνεις, από το εισόδημα, από τα μαλλιά που έχεις ή δεν έχεις. Τίποτα απ’ όσα έχω ζήσει δε μ’ έχει κάνει να σταματήσω να ονειρεύομαι. Αυτό τον καιρό ονειρεύομαι ο νέος μου δίσκος, που είναι προσωπικό μου στοίχημα, να βγει και έξω από τα σύνορα της Ελλάδας” δήλωσε η τραγουδίστρια.

Πηγή: Ηello!

Δείτε επίσης:

O “Χλαπάτσας” με ξανθιές μπούκλες – ΦΩΤΟ

Ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια συνελήφθη στην Αμερική

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ