“Δεν άντεχα να μένω μόνη”

Η γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΕΓΩ!  δήλωσε ότι ότι δεν την ενδιαφέρει τι λένε για εκείνη: “Να σου πω την αλήθεια δεν με νοιάζει πια. Ας λένε ό,τι θέλουν. Σε αυτή την φάση δεν με απασχολεί καθόλου. Εγώ θα κάνω αυτό που νιώθω ό,τι είναι σωστό.”

Πόσο έχει αλλάξει τους τελευταίους 5 μήνες; Υπάρχουν διαφορές; “Αχ, πολλές… Ίσως καμία… Αισθάνομαι πολύ καλύτερα με τον εαυτό μου. Παλιότερα, δεν άντεχα να μένω μόνη μου. Τώρα πια, το επιλέγω. Γενικώς νιώθω σαν να ξεκινάω τώρα. Έχω τρομερή ενέργεια, δύναμη και θέληση. Είμαι πιο ξεκούραστη από ποτέ.”

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι ένα κορίτσι που έχει απασχολήσει πολύ για την ερωτική της ζωή, πώς είναι όμως σήμερα; “Είμαι σίγουρη ότι θα βρει το δρόμο της. Αυτή την περίοδο, έχω αφοσιωθεί στα επαγγελματικά μου, με πολλή όρεξη για δουλειά.”Όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου η όμορφη ηθοποιός λέει χαρακτηριστικά: “Δεν με ενδιαφέρει ο γάμος ως θεσμός σε καμία περίπτωση. Η συντροφικότητα είναι το ζητούμενο, όχι ο τύπος. Αν προκύψει, σίγουρα δεν θα είναι αυτοσκοπός. Δεν σου κρύβω επίσης ότι με φοβίζει ως ιδέα.”Αν και τα χρόνια περνούν η Κατερίνα να δεν έχει νιώσει ακόμα να χτυπά το βιολογικό της ρολόι. “Δεν μπορώ να σου πω ότι έχει χτυπήσει ακριβώς το “καμπανάκι”. Τα χρόνια, όμως, περνούν και, κάποια στιγμή, θα ήθελα να κάνω κι εγώ ένα παιδί.”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ