Αντιδράσεις για το εξώφυλλο της Ναόμι Γουοτς – ΦΩΤΟ

Σε συνέντευξή της που παραχώρησε στο περιοδικό “New Beauty”, η ηθοποιός Ναόμι Γουοτς εξέφρασε τις απόψεις της σχετικά με το πέρασμα του χρόνου και την ομορφιά του να μεγαλώνεις με φυσικό τρόπο, δηλώνοντας πως η ίδια δεν έχει καταφύγει ποτέ στη λύση του botox, αν και έχει μπει σε πειρασμό.

Μεταξύ άλλων, η 47χρονη ηθοποιός από την Αυστραλία δήλωσε: «Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι δύσκολο να κάνεις botox – αλλά ίσως και να μην είναι! Μερικές φορές σκέφτομαι ότι το χρειάζομαι. Οτιδήποτε επιλέγει ο καθένας, το θεωρώ φυσιολογικό, δεν κατακρίνω. Εννοείται ότι θέλω να δείχνω στα καλύτερά μου, υποδύομαι όμως χαρακτήρες που πρέπει να ταιριάζουν στην ηλικία μου και συνήθως περνάνε διάφορες καταστάσεις. Πρέπει να είμαι ικανή να μπορώ να κινώ το πρόσωπό μου και να εκφράζω την ιστορία του χαρακτήρα μου. Όμως ποτέ μη λες ποτέ».

Οι παραπάνω δηλώσεις της ηθοποιού έρχονται βέβαια σε αντιδιαστολή με την εικόνα της στο εξώφυλλο του περιοδικού, όπου η ίδια ποζάρει απαστράπτουσα μέσα στην τουαλέτα της, με το αψεγάδιαστο πρόσωπό της να κλέβει την παράσταση.

Μια εικόνα που προκάλεσε ιδιαίτερα μεγάλες αντιδράσεις αφού όπως έγραψαν fans που είδαν το περιοδικό: «Ποιος νοιάζεται αν έχει κάνει botox ή όχι; Το ενοχλητικό είναι το να διαβάζουμε ένα άρθρο σχετικά με το να μεγαλώνεις όμορφα, το οποίο συνοδεύεται από την πιο επεξεργασμένη εικόνα. Δε μοιάζει καν αληθινή». Από την πλευρά του περιοδικού δεν έχουν υπάρξει ακόμα δηλώσεις.

 

Δείτε επίσης:

«Δεν ερωτευτήκαμε ποτέ με τον άντρα μου» – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ