Ορθοπεταλιές για τη Σκάρου – ΦΩΤΟ

Η τραγουδίστρια τους τελευταίους δύο μήνες βρισκόταν στην Ολλανδία όπου της δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει ακόμη μία μεγάλη μάχη με το κινητικό πρόβλημά της, το οποίο προκλήθηκε το καλοκαίρι του 2014, όταν έπεσε θύμα τροχαίου και υπέστη ακρωτηριασμό του ποδιού της.

«Αισθάνομαι λίγο σαν κασκαντέρ με αυτό που κατάφερα» αναφέρει η τραγουδίστρια στην «Espresso» με το χιούμορ αλλά και τον δυναμισμό που τη διακρίνουν και εξηγεί γιατί το επίτευγμά της την κάνει να αισθάνεται τόσο περήφανη. «Επειδή στο ένα πόδι μου δεν έχω γόνατο, είναι –όπως αντιλαμβάνεστε- πολύ δύσκολο να κάνω ποδήλατο. Αρχικά, όταν σκεφτόμουν να το τολμήσω, πίστευα ότι δεν θα τα κατάφερνα. Αλλά για ακόμη μία φορά λειτούργησε η θέλησή μου. Τελικά όλα είναι στο μυαλό μας. Με το που ανέβηκα στη σέλα εξαφανίστηκαν όλες οι δυσκολίες κι έγινε δυνατό το αδύνατο. Μπορεί το ποδήλατο να είναι τόσο απλό για τον καθένα, αλλά για τη δική μου περίπτωση ήταν ακατόρθωτο. Γι’ αυτό πετάω από τη χαρά μου. Πάνω στο ποδήλατο νιώθω μεγάλη ελευθερία» λέει η ίδια.

Η Πένυ Σκάρου έμεινε στο Ρότερνταμ και εκεί ασχολήθηκε με τη μεγάλη αγάπη της, το τραγούδι. Όπως πρόσθεσε η ίδια, ηχογράφησε ένα τραγούδι με τον τίτλο «What happened» σε αγγλικό και ολλανδικό στίχο, σε συνεργασία με τους Ολλανδούς μουσικούς και djs Chester Code και Roger Cadiz.

Αυτές τις μέρες βρίσκεται στο στούντιο, όπου ηχογραφεί για το ελληνικό κοινό το νέο της single με τίτλο «Έχω φύγει». Το ερμηνεύει μαζί με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια και μοντέλο Χάριετ Σάμερ. Παράλληλα ετοιμάζεται για δύο live εμφανίσεις με τη μπάντα της, στις 7 και στις 21 Μαΐου, στη μουσική σκηνή On the road στον Κεραμεικό.

Πηγή: Espresso

Διαβάστε επίσης:

Γέννησε η Ζέτα Δούκα

Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει την ηλικία της και εξηγεί το γιατί

Bογιατζής: Έχω φάει σκύλο στην Κατοχή – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ