Μαντόνα: Δεν ήμουν μεθυσμένη – Ερμήνευα έναν ρόλο

H Μαντόνα απαντά σε όσους υποστήριξαν ότι ήταν μεθυσμένη στη σκηνή, κατά τη διάρκεια των συναυλιών, που έδωσε στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα, υποστηρίζοντας ότι ερμήνευε έναν ρόλο στο σόου και στο πλαίσιο αυτό είχε ντυθεί κλόουν και είχε πέσει από ένα τρίκυκλο.

Σε μήνυμα που ανήρτησε στο Instagram, η 57χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους θαυμαστές της που την στήριξαν μετά τις αναφορές σε μέσα μαζικής ενημέρωσης και τη δημοσιοποίηση βίντεο από θεατές όπου φαίνεται να κάνει σπασμωδικές κινήσεις κατά τη διάρκεια των συναυλιών της στη Μελβούρνη την 10η και 12η Μαρτίου.

Οι πολυσυζητημένες «επιδόσεις» της επί σκηνής βρέθηκαν στο στόχαστρο των δημοσιογράφων καθώς είναι σε εξέλιξη η δικαστική διαμάχη μεταξύ της Μαντόνας και του πρώην συζύγου της Γκάι Ρίτσι για την επιμέλεια του 15χρονου γιου τους Ρόκο.

«Πολύ κακοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν την τέχνη του να ερμηνεύεις και να υποδύεσαι έναν χαρακτήρα. Δεν θα έδινα ποτέ συναυλίες υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών ή σε κατάσταση μέθης» έγραψε η Μαντόνα στο Instagram.

«Υπογραμμίζω ότι όλο αυτό είναι σεξισμός και μισογυνισμός, που αποδεικνύει ότι όχι μόνο δεν πληρωνόμαστε ισότιμα αλλά συνεχίζουν να μας αντιμετωπίζουν ως αιρετικές εάν παραβιάσουμε τις όποιες κόκκινες γραμμές και σκεφτούμε αντισυμβατικά!» πρόσθεσε η ίδια.

 

Δείτε εδώ:

Διαβάστε επίσης:

Με την τεκίλα αγκαλιά τραγούδησε η Μαντόνα – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ