H συγκινητική φωτογραφία του Ρουβά από το λιμάνι του Πειραία

Ο Σάκης Ρουβάς ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία του από τη σημερινή του επίσκεψη Λιμάνι του Πειραιά, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος να κρατά στην αγκαλιά του ένα μωράκι και να το χαϊδεύει τρυφερά, ενώ η γιατρός δίπλα του το υποβάλλει στις κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις.

Ο Ρουβάς ανέβασε τη φωτογραφία στο Ιnstagram,γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μια ανθρώπινη αλυσίδα ουσιαστικής φροντίδας και ανακούφισης για τους πρόσφυγες και τα παιδιά τους ήταν η σημερινή μας επίσκεψη στο Λιμάνι του Πειραιά, στο πλαίσιο της εκστρατείας εμβολιασμού, προληπτικού ελέγχου και θεραπείας της Υγείας των παιδιών των προσφύγων του προγράμματος “We Care” του Ιδρύματος “Μαριάννας Β.Βαρδινογιάννη” σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος, τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, του Νοσοκομείου Παίδων “Αγία Σοφία” και του Φιλανθρωπικού Οργανισμού “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών! Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο εξειδικευμένο προσωπικό και σ’ όλους τους εθελοντές που προσφέρουν ανιδιοτελώς κι έμπρακτα στην ξεχωριστή αυτή πρωτοβουλία! Είναι πιο αναγκαία από ποτέ η δέσμευση όλων των πολιτικών ηγεσιών σε μια κοινή εθνική πολιτική, τουλάχιστον σε αυτό το μείζον θέμα των προσφύγων»!

 

Δείτε τη φωτο εδώ:

Δείτε επίσης:

Γκλέτσος: Tέσσερα άτομα αποχώρησαν από το κόμμα μου λόγω της δήλωσής μου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ