Oι συναυλίες που θα έδινε o Ρέμος μαζί με τον Παντελίδη

Είναι γνωστό ότι τον Αντώνη Ρέμο και τον Παντελή Παντελίδη έδενε μία πολύ δυνατή φιλία.

Ο ξαφνικός του θάνατος στο τροχαίο το πρωί της Πέμπτης 18 Φεβρουαρίου, συγκλόνισε τον διάσημο τραγουδιστή. «Εσείς χάσατε έναν καταπληκτικό τραγουδιστή, εμείς ένα κομμάτι από τη ζωή μας!»  είχε πει από τη σκηνή του Διογένης Studio, λίγες μέρες μετά την μεγάλη αυτή απώλεια.

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο τους, προγραμμάτιζαν να πραγματοποιήσουν τον Μάιο, δύο συναυλίες, στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Μέχρι και η αφίσα είχε ετοιμαστεί και είχε αναρτηθεί στη σελίδα της διοργανώτριας εταιρίας, Juggernaut Entertainment. 

«Μη χάσετε τη συναυλία της δεκαετίας- Ο Αντώνης Ρέμος και ο Παντελής Παντελίδης μαζί το 2016!», έγραφε το δελτίο Τύπου της συναυλίας που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

 

Οι συναυλίες τελικά θα πραγματοποιηθούν από τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Παντελή Παντελίδη.

«Η συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Παντελή Παντελίδη, τώρα πλέον, θα είναι μία συναυλία- αφιέρωμα στον Παντελή Παντελίδη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος, στενός φίλος του Παντελή, θα ηγηθεί σε μία συναυλία που θα τιμήσει τη μνήμη του Παντελίδη και θα μας βοηθήσει να του πούμε ”αντίο”», γράφει μεταξύ άλλων, η νέα ανακοίνωση.

Πηγή: usay.gr

 

Δείτε επίσης:

Ο Ρέμος για τον Παντελίδη: Χάσαμε ένα κομμάτι από την ζωή μας – ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλόνισε ο Ρέμος όταν τραγούδησε Παντελίδη – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ