Μπρι Λάρσον, το φαβορί των Όσκαρ

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας “Το Δωμάτιο” είναι μόλις 26 ετών και, σύμφωνα με τις προβλέψεις, η Μπρι Λάρσον σε λίγες εβδομάδες θα κρατά στα χέρια της το πολυπόθητο βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η ερμηνεία της στο δραματικό φιλμ προκάλεσε αίσθηση από την πρώτη στιγμή. Η Μπρι Λάρσον έχει σαρώσει σε όλες τις απονομές: Απέσπασε τη Χρυσή Σφαίρα στην κατηγορία Καλύτερη Ηθοποιός σε δραματική ταινία, το βραβείο της Ένωσης Κριτικών ως Καλύτερη Ηθοποιός σε Δράμα και το αντίστοιχο στην απονομή των SAG Awards. Η νίκη της στα Όσκαρ θεωρείται σχεδόν… σίγουρη.

Είναι μια γυναίκα με πολύ δυνατή αίσθηση του χιούμορ. Ξεκίνησε μαθήματα υποκριτικής στα 6 της στο American Conservatory Theatre του Σαν Φρανσίσκο. Διαθέτει επίσης ταλέντο και στη μουσική, ενώ το 2005 κυκλοφόρησε και το πρώτο της άλμπουμ Finally out of P.E. Κάνει στενή παρέα με τις ηθοποιούς Σέιλιν Γούντλεϊ και Έιμι Σούμερ.

Όσο για την προσωπική της ζωή; Βρίσκεται σε μακροχρόνια σχέση με τον Αμερικανό μουσικό Αλεξάντερ Γκρινγουόλντ, τραγουδιστή της μπάντας Phantom Planet.

 

Δείτε επίσης:

Το “καρφί” του Ομπάμα για τα Όσκαρ – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ