O Τζόι από τα “Φιλαράκια” αποκαλύπτει: Έπαθα νευρικό κλονισμό μετά τη σειρά

Η καριέρα του μπορεί να πήρε νέα πορεία μετά την ανακοίνωση ότι θα είναι ένας από τους νέους παρουσιαστές της δημοφιλούς εκπομπής “Top Gear”, όμως ο Ματ ΛεΜπλαν αποκαλύπτει ότι μετά τα “Φιλαράκια” δεν ήθελε να βρεθεί ξανά στα φώτα της δημοσιότητας.

Μιλώντας στη βρετανική “Mirror”, ο 48χρονος “Τζοι Τριμπιάνι” αποκάλυψε ότι πέρασε μια σκοτεινή περίοδο στη ζωή του μετά το τέλος της πολυαγαπημένης σειράς. Αιτία ήταν η διάλυση του γάμου του με τη Μελίσα ΜακΝάιτ και η διάγνωση της κόρης του με εγκεφαλική δυσπλασία. “Οι περισσότεροι ηθοποιοί παίρνουν τον αντζέντη τους και ρωτούν: “Τι νέα;”. Εγώ έπαιρνα τον δικό μου και του έλεγα: “Σε παρακαλώ χάσε το τηλέφωνό μου για λίγα χρόνια”. Ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος. Έπαθα σχεδόν νευρικό κλονισμό” λέει.

Αμέσως μετά τους τίτλους τέλους της σειράς “Τα Φιλαράκια”, το 2014, γεννήθηκε η κόρη του Μαρίνα, η οποία σε ηλικία 8 μηνών άρχισε να έχει επιληψίες, μέχρι που σε ηλικία δύο ετών διαγνώστηκε με εγκεφαλική δυσπλασία. “Η κόρη μου διαγνώστηκε με πρόβλημα στο κεφάλι της. Ήταν μια πολύ σκοτεινή περιόδος, αλλά την ξεπέρασα. Δεν λένε πως “ό,τι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς”, προσθέτει ο 48χρονος σταρ, ο οποίος το 2006, έπειτα από τρία χρόνια γάμου, οδηγήθηκε σε διαζύγιο με τη μητέρα του παιδιού του.

Ευτυχώς τα προβλήματα υγείας της 11χρονης σήμερα Μαρίνας έχουν υποχωρήσει και με την πρώην σύζυγό του διατηρεί φιλικές σχέσεις καθώς έχουν από κοινού την επιμέλεια της κόρης τους.

Πηγή: Εspresso

 

Δείτε επίσης:

Τα “Φιλαράκια” είναι και πάλι μαζί – ΒΙΝΤΕΟ

Σάλος με την δήλωση του Τσάντλερ για τα “Φιλαράκια”

Tο συγκινητικό reunion από τα «Φιλαράκια» – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ