• "Ο μπαμπάς μου ο Σταμάτης..."

  11:00 μμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012 11:00 μμ, Δευτέρα 23 Απρ 2012

  Η κόρη του Σταμάτη Μαλέλη, Δέσποινα, δημοσιογράφος στην εκπομπή "Μεσημεριανή Μελέτη" μίλησε για τον πατέρα της αλλά και για το τι νιώθει, όταν εκείνος γίνεται αποκαλυπτικός. Πώς νιώθει όταν ακούει τον πατέρα της να μιλάει για την κατάθλιψη που είχε περάσει;

  "Μερικές φορές νιώθω λίγο περίεργα όταν τον ακούω να αποκαλύπτει κρυφές πτυχές του εαυτού του και πολλές φορές στενοχωριέμαι. Πρόσφατα τον είδα στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου να μιλάει για την κατάθλιψη που πέρασε.΄Οταν περιέγραψε τις κρίσεις πανικού που πάθαινε και τις διάφορες άλλες φοβίες, άρχισα να κλαίω. Δεν είναι και εύκολο να ακούς από έναν δικό σου άνθρωπο πόσο δύσκολα πέρασε κάποια περίοδο της ζωής του..

  ...Είναι σαν να ξαναζείς αυτό που είχες βιώσει παλιά. Φυσικά τον θαυμάζω για την πορεία του στην τηλεόραση. Εγώ ως χαρακτήρας είμαι πιο εσωστρεφής και πιστεύω πως κάποια πράγματα πρέπει να τα κρατάς για τον εαυτό σου και να μην τα διατυμπανίζεις. Εξάλλου «τα εν οίκω μη εν δήμω» που έλεγαν και οι αρχαίοι. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο να σου λέει ο καθένας "άκουσα τον μπαμπά σου να λέει αυτό" ή "άκουσα τον μπαμπά σου να λέει το άλλο".

  Βέβαια, όταν ο μπαμπάς μου μίλησε για το πρόβλημα της κατάθλιψης, το έκανε για να βοηθήσει κάποιους ανθρώπους που πιθανόν να έχουν το ίδιο. Θέλησε να τους δώσει την ελπίδα πως η κατάθλιψη είναι κάτι που ξεπερνιέται".

  Πηγή: Εspresso

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα