Ο Ντουέιν Τζόνσον σε ντοκιμαντέρ για φυλακισμένους

Ο Ντουέιν Τζόνσον θα συμμετάσχει στην παραγωγή και θα παρουσιάσει ένα ντοκιμαντέρ που αφορά το αμερικανικό σωφρονιστικό σύστημα για άτομα σε νεαρή ηλικία.

Το ντοκιμαντέρ έχει οριστεί να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Μάιο από το τηλεοπτικό δίκτυο HBO.

Με τίτλο «Rock and A Hard Place», το ντοκιμαντέρ καταγράφει τη ζωή των νέων στη φυλακή που τους έχει δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία: την ευκαιρία να ανταλλάξουν ένα μεγάλο μέρος της ποινής τους συμμετέχοντας στο πρόγραμμα «Miami-Dade County Corrections & Rehabilitation Boot Camp».

Το ντοκιμαντέρ καταγράφει το σκληρό πρόγραμμα των έξι μηνών, κατά το οποίο οι εκπαιδευτές φτάνουν τους νεαρούς κρατούμενους στα όρια τους, βοηθώντας τους να διδαχτούν από τα λάθη του παρελθόντος τους, ώστε να καταστούν χρήσιμα μέλη της κοινωνίας και να μειωθούν οι πιθανότητες να επιστρέψουν και πάλι στη φυλακή.

Το ντοκιμαντέρ είναι εμπνευσμένο από τις εμπειρίες του Τζόνσον με το νόμο όταν ήταν νέος. Ο παλαιστής που στη συνέχεια έγινε ηθοποιός κατά τη διάρκεια της ταινίας θα επισκεφτεί μία φυλακή και θα μιλήσει με μία ομάδα νεαρών παραβατών που βρίσκονται στο τέλος της ποινής φυλάκισης.

 

Δείτε επίσης:

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου με μαγιό στον… αέρα – ΦΩΤΟ

Πωλείται το σπίτι που βρέθηκε αναίσθητη η κόρη της Γουίτνεϊ Χιούστον – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ